«Νέα εποχή στις σχέσεις Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και ΤΕΕ. Συμφωνήθηκε πλαίσιο στενής συνεργασίας»

Μια νέα εποχή εγκαινιάζεται στις σχέσεις αλλά και στο επίπεδο συνεργασίας ανάμεσα στο Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων και στο παράρτημα Κέρκυρας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.
Σε συνάντηση που έγινε στο Μαράσλειο μέγαρο με τη συμμετοχή της Δημάρχου Μερόπης Υδραίου, του αντιδήμαρχου Νίκου Καλόγερου και του Προέδρου του ΤΕΕ Γιάννη Μεταλληνού αλλά και υπηρεσιακών παραγόντων έγινε ευρεία συζήτηση για θέματα όπως:
-Τα πολεοδομικά ζητήματα και το ειδικό πολεοδομικό σχέδιο της παλιάς πόλης.
-Ο προσεισμικός έλεγχος δημόσιων και σχολικών κτιρίων.
-Ο κανονισμός αστικής λειτουργίας.
-Το σχέδιο βιώσιμης αστικής κινητικότητας (ΣΒΑΚ).
-Η ανάδειξη εμβληματικών κτιρίων.
Συμφωνήθηκε να υπάρχει στενή επαφή και συνεργασία το επόμενο διάστημα ακόμα και με τη συγκρότηση κοινής επιτροπής εργασίας με τη συμμετοχή στελεχών του Δήμου και του ΤΕΕ.
Όπως επισημαίνει σε δήλωση της, η Δήμαρχος Μερόπη Υδραίου «το Τεχνικό Επιμελητήριο είναι σημαντικός κοινωνικός εταίρος. Δεν είναι μόνο ο θεσμικός σύμβουλος του Κράτους στα τεχνικά ζητήματα, πρέπει να είναι και σύμβουλος του Δήμου, να προσφέρει την πολύτιμη εμπειρία του με επισημάνσεις, προτάσεις αλλά και συμβουλευτική υποστήριξη. Συμφωνήσαμε να διαμορφώσουμε ένα νέο και στενό πλαίσιο συνεργασίας και θα έχουμε σύντομα και νέα συνάντηση για να δώσουμε μορφή και περιεχόμενο σε αυτή τη συνεργασία.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *