ΠΟΕ-ΟΤΑ: Συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών για το “Βοήθεια στο σπίτι”

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2022 με πρωτοβουλία και πρόσκληση της Ομοσπονδίας, συνάντηση της Συντονιστικής Επιτροπής του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» με την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. στα γραφεία της.
Κοινός στόχος όλων η οριστική μονιμοποίηση των εργαζομένων στο Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» ιδιαίτερα μετά την υπ΄ αριθμ: 1548/2022 απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) που ακυρώνει την αυξημένη μοριοδότηση της ειδικής εμπειρίας, για το σύνολο των θέσεων που προβλέφθηκε στο πλαίσιο της 4Κ/2020 προκήρυξης για το προσωπικό, που απασχολείται στο Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι».
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ενημέρωσε τους εργαζόμενους στο Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», πως μετά την έκδοση της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) με σχετικό έγγραφο αίτημα της Ομοσπονδίας ζητήθηκε συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Μάκη Βορίδη.
Η συνάντηση ορίστηκε για σήμερα Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2022 στις 5.00 το απόγευμα, στο Υπουργείο Εσωτερικών (Βασ. Σοφίας 15-Αθήνα). Στη συνάντηση η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., προσκάλεσε να συμμετάσχει αντιπροσωπεία της Συντονιστικής Επιτροπής του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι.
Μετά την συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Μάκη Βορίδη η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., αποφάσισε να πραγματοποιήσει έκτακτη συνεδρίαση την Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 9.00 π.μ. στα γραφεία της (Καρόλου 24-Αθήνα) προκειμένου να εκτιμήσει τις εξελίξεις και να λάβει τις σχετικές αποφάσεις!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *