Επτανησιακή Πρωτοβουλία: «Ο Αλέξανδρος ποτέ δεν θα ξεχαστεί»

Μεγάλη θλίψη και οδύνη σκόρπισε η είδηση του θανάτου του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, ο οποίος τίμησε την χώρα μας και στέφθηκε Ολυμπιονίκης στο τάε κβο ντο, ενώ διακρίθηκε πολλάκις σε Ευρωπαϊκές και διεθνείς διοργανώσεις.
Δυστυχώς ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης έπασχε από μια σπάνια και ιδιαίτερα επιθετική μορφή καρκίνου, που δεν άφηνε πολλά περιθώρια ελπίδας για την ζωή του.
Η τελευταία του ανάρτηση, όσο σπαρακτική κι αν είναι, αποκαλύπτει το μεγαλείο ψυχής, όχι μόνο ενός σπουδαίου αθλητή, αλλά ενός σπάνιου ανθρώπου.
Ωστόσο, παρόλες τις προσωπικές δύσκολες στιγμές που ο ίδιος βίωσε, δεν παραλείπει να αναφερθεί στην αναβάθμιση και στον εκσυγχρονισμό του συστήματος υγείας, και ειδικότερα για τις μονάδες θεραπείας των καρκινοπαθών.
Από τις μεγαλύτερες αγωνίες του ήταν να τον θυμούνται τα παιδιά του, έστω ως μακρινή ανάμνηση όπως γράφει.
Αλέξανδρε, θα σε θυμούνται τα παιδιά σου, ως τον πατέρα που ακόμη κι αν δεν συγκρατούν την μορφή του, καθώς είναι ακόμη σε μικρή ηλικία, θα κουβαλούν μέσα την ζεστασιά της αγάπης σου.
Θα σε θυμούνται οι φίλοι που ήταν τυχεροί που σε γνώρισαν.
Θα σε θυμάται ολόκληρη η Ελλάδα, όχι για τις διακρίσεις σου, αλλά γιατί όσο οδυνηρός κι αν είναι ο αποχωρισμός, είναι παρηγοριά για εμάς που μένουμε πίσω, να ξέρουμε ότι σε αυτή την χώρα γεννιούνται αληθινοί και σπουδαίοι άνθρωποι σαν εσένα.
Αναπαύσου ειρηνικά Αλέξανδρε και δέξου το ταπεινό ευχαριστώ μας για όσα έδωσες, για όσα υπήρξες.
Ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *