Στο Δημοτικό Θέατρο και με ελεύθερη είσοδο η μοναδική συναυλία της CAMERISTI DELLA SCALA &ΔΙΟΝΥΣΗΣΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

Το τεράστιο ενδιαφέρον που εκδηλώθηκε από τον κόσμο, προκειμένου να παρακολουθήσει τη μία και μοναδική συναυλία του μουσικού συνόλου CameristidellaScala υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού Διονύση Γραμμένου,οδήγησε στην παρέμβαση της Δημάρχου Κεντρικής Κέρκυρας Μερόπης Υδραίου προκειμένου η συναυλία να λάβει χώρα στο Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας και να δοθεί η δυνατότητα σε περισσότερους πολίτες της Κέρκυρας και επισκέπτες μας να την παρακολουθήσουν.
Έτσι και έγινε.
Σε συνεννόηση με την εταιρεία παραγωγής, τον μαέστρο καιτο μουσικό σύνολο, η συναυλία, θα φιλοξενηθεί την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου και ώρα 9.30 μ.μ στο Δημοτικό Θέατρο με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.
Απαραίτητη προϋπόθεση η ηλεκτρονική κράτηση θέσης, χωρίς αντίτιμο, στην ιστοσελίδα https://www.ticketservices.gr/event/corfuif-kamerata_skala_milanou/. Σημειώνεται ότι το κοινό μπορεί να εισέλθει στο χώρο διεξαγωγής της εκδήλωσης επιδεικνύοντας το σχετικό δελτίο εισόδου.
Η Δήμαρχος δήλωσε σχετικά: «Το Διεθνές Φεστιβάλ Κέρκυρας έχει ζωή ενάμισι μόλις μήνα.
Κατάφερε όμως να βάλει την Κέρκυρα σε περίοπτη θέση στο χάρτη του πολιτισμού, θέτει τις βάσεις για να αποτελέσει το νησί πολιτιστικό προορισμό και σημείο αναφοράς.
Μέσα από εκδηλώσεις υψηλής αισθητικής ποιότητας η Κέρκυρα επανασυστήνεται σε όλους.
Αναδεικνύεται η Κέρκυρα μιας άλλης, ιδιαίτερης δυναμικής και εμβέλειας.
Η Κέρκυρα του πολιτισμού, της τέχνης και της ιστορίας.
Μόνο υπερηφάνεια για το Διεθνές Φεστιβάλ της Κέρκυρας, που δίνει την ευκαιρία στο νησί μας να κοιτάξει ψηλά, να προχωρήσει μπροστά.»
Το Φεστιβάλ διοργανώνεται από τον Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εξωτερικών, του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, του Υπουργείου Τουρισμού και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού με την πολύτιμη υποστήριξη χορηγών, φίλων και εθελοντών.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *