Ο Αλέξανδρος Παρίσης Προέδρος ΠΕΔ-ΙΝ τιμήθηκε από το Δήμο Ιθάκης για τη συνεισφορά της ΠΕΔ-ΙΝ στην επιτυχία των εκδηλώσεων του Δήμου.

Ο κ.Αλέξανδρος Παρίσης Πρόεδρος της ΠΕΔ-ΙΝ παρευρέθηκε τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022 σε αθλητική εκδήλωση στην Ιθάκη που συνδιοργανώθηκε από την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Ιονίων Νήσων και το Δήμο Ιθάκης.
Πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο Σταυρού Ιθάκης φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ ομάδας παλαίμαχων ποδοσφαιριστών Ελλάδας και παλαίμαχων Ιθάκης.   Στον αγώνα συμμετείχαν παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές όπως, ο Παναγιώτης Κελεσίδης, ο Χρήστος Αρδίζογλου, ο Αντώνης Κασδοβασίλης,  ο Χρήστος Αρβανίτης κ.α. καθώς και ο παλαίμαχος διαιτητής Βαγγέλης Μαζαράκης.
Η αθλητική εκδήλωση αφιερώθηκε στον αείμνηστο Διονύση Γαλάτη, στην αδελφή του οποίου απονεμήθηκε αναμνηστική πλακέτα από το Δήμαρχο Ιθάκης κ.Διονύση Στανίτσα.
Όλες οι εισπράξεις από τα εισιτήρια του αγώνα θα διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ιθάκη.
Επιτεύχθηκε σημαντική συμφωνία για την παρουσία παλαίμαχων ποδοσφαιριστών στην Ιθάκη το Δεκέμβριο 2022 όπου θα προπονήσουν τις ακαδημίες των αθλητικών σωματείων της Ιθάκης «ΠΡΟΟΔΟΥ» και «ΟΔΥΣΣΕΑ» για 10 μέρες.
Παράλληλα ο κ.Αλέξανδρος Παρίσης Πρόεδρος ΠΕΔ-ΙΝ τιμήθηκε από το Δήμο Ιθάκης με τιμητική πλακέτα, για τη συνεισφορά της ΠΕΔ-ΙΝ στην επιτυχία των εκδηλώσεων του Δήμου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *