Δράση ενημέρωσης κοινού του Συλλόγου Ασθενών Ήπατος Ελλάδος «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ» με την συνδιοργάνωση του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων

Με μεγάλη επιτυχία και ιδιαίτερη ανταπόκριση πραγματοποιήθηκε η δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης ασθενών με χρόνια ηπατικά νοσήματα, καθώς και του γενικού πληθυσμού, γύρω από τους παράγοντες ανάπτυξης καρκίνου του ήπατος, στα πλαίσια των δράσεων και των προγραμμάτων για την προαγωγή και την προστασία της Δημόσιας Υγείας του Δήμου μαςμε την υποστήριξη του Ιατρικού Συλλόγου Κέρκυρας, του Κερκυραϊκού Συλλόγου Προστασίας Ατόμων Που Πάσχουν Από Μεσογειακή Αναιμία και του Νομαρχιακού Συλλόγου ΑμεΑ Κέρκυρας..
Οι εξετάσεις ελαστογραφίας, που έλαβαν χώρα από εκπαιδευμένο προσωπικό στο Γραφείο του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής, από την εταιρεία Ενδοσκοπική με την υποστήριξη και καθοδήγηση της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης του Ήπατος είχαν ιδιαίτερα αυξημένη προσέλευση.
Ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων ευχαριστεί θερμά το Σύλλογο Ασθενών Ήπατος Ελλάδος «Προμηθέας». Προσβλέπουμε στη συνέχιση της συνεργασίας μας και σε μελλοντική υλοποίηση δράσεων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *