Συγχαρητήρια επιστολή του Δ. Μπιάγκη για τις επιδόσεις των αθλητών του Συλλόγου “ΑΛΚΙΝΟΟΣ”

“Για ακόμα μια φορά, ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ και οι αθλητές του, εκπροσώπησαν επάξια την Κέρκυρα το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022, στα ΑΝΟΙΚΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΑΝΔΡΩΝ – ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ και ΓΥΝΑΙΚΩΝ – ΝΕΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ που είχαν ως σκοπό την πρόκριση στα ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ 2022.
Κύριε Πρόεδρε,
Η πορεία και οι διαδοχικές επιτυχίες του Συλλόγου σας, οι συμμετοχές αλλά και οι διακρίσεις των αθλητών του ΑΛΚΙΝΟΟΥ στους αγώνες, αποδεικνύουν έμπρακτα το ουσιαστικό έργο που επιτελείται από τον Σύλλογό σας, αλλά και απ’ όλους όσοι εμπλέκονται και μοχθούν καθημερινά γι’ αυτόν, αθλητές, προπονητές, γονείς & κηδεμόνες, και φυσικά τους ανθρώπους που με μεράκι, πίστη και όραμα, προσφέρουν στη διοίκηση του.
Κάθε επιτυχία του Συλλόγου σας, μας γεμίζει με ελπίδα για το αύριο, καθώς συντελείται χωρίς την υποστήριξη της πολιτείας, κάτω από αντίξοες συνθήκες, με ανύπαρκτες υποδομές, σε άθλιες εγκαταστάσεις. Τούτα τα τεράστια προβλήματα όμως, δεν μπορούν να υπερκεράσουν τη δική σας θέληση, το πείσμα και την αγωνιστικότητα των αθλητών του Συλλόγου, καθώς καθημερινά διακρίνονται κατορθώνοντας να πολλαπλασιάζουν τις επιτυχίες τους που πραγματοποιούνται με πενιχρά μέσα.
Παραμένοντας πιστός σε τούτο το αθλητικό και αγωνιστικό πνεύμα, συγχαίρω όλους τους αθλητές, τους προπονητές και τη διοίκηση του Συλλόγου σας και υπόσχομαι να σταθώ αρωγός και συμπαραστάτης στα δίκαια αιτήματά σας με τις όποιες δυνάμεις διαθέτω, ώστε να κάνουμε επιτέλους πράξη τα αυτονόητα γι’ αυτά τα παιδιά.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *