Νικος Ανδρουλάκης. Η υπόθεση πλέον είναι στα χέρια της δικαιοσύνης

“Εγχείρησα προς τον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών συμπληρωματική μηνυτήρια αναφορά σε σχέση με την υποκλοπή των τηλεφωνικών συνομιλιών μου από την ΕΥΠ.

Από την πρώτη στιγμή επέλεξα τον θεσμικό δρόμο για την αποκάλυψη της αλήθειας, καθώς πρόκειται για θέμα δημοκρατίας, και θα επιμείνω. Όπως έχει φανεί ξεκάθαρα, η Κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός επιμένουν στη συγκάλυψη.

Το απόρρητο δεν μπορεί να είναι αλά καρτ και να επιστρατεύεται μόνο όταν αφορά την υπόθεση της δικής μου παράνομης παρακολούθησης από την ΕΥΠ ώστε οι εμπλεκόμενοι να μην δώσουν κανένα στοιχείο. Είναι ενδεικτικό ότι Διοικητές της ΕΥΠ προηγούμενων περιόδων, που κλήθηκαν στην εξεταστική επιτροπή, δεν οχυρώθηκαν πίσω από το απόρρητο. Μήπως τελικά το απόρρητο χρησιμοποιείται όπως βολεύει τη Νέα Δημοκρατία;

Ο κ. Μητσοτάκης μολονότι έχει τη δυνατότητα βάσει του άρθρου 14 παρ. 4 ν. 3649/2008 να άρει το απόρρητο για τους υφισταμένους του, αρνείται να συμβάλει με κάθε τρόπο ώστε να φύγουν οι σκιές.
Η υπόθεση είναι πλέον στα χέρια της Δικαιοσύνης”.

Σχόλιο δικό μου:αφού η Κυβέρνηση δεν θέλει να μας πεί γιατί παρακολουθούσαν τον Ευρωβουλευτή της χώρας, θα μας πεί η Δικαιοσύνη. Θεσμικά και όμορφα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *