Πολιτιστικός Σύλλογος Άλσους Γαρίτσας: Η ανακοίνωση της Δημάρχου που ανατρέπει τα όσα ισχυρίζεται για την τροποποίηση της μελέτης του Άλσους Γαρίτσας-Ανεμόμυλου.

Είπε η κ. Δήμαρχος για το ήδη εγκεκριμένο από το 2018 ΕΣΠΑ του Φεστιβάλ:

«Τροποποιήσαμε το τεχνικό δελτίο, τη μελέτη , τον προϋπολογισμό του έργου, το εμπλουτίσαμε και το τεκμηριώσαμε ώστε να είναι άρτιο, αποδείξαμε τη βασιμότητα και σκοπιμότητα των πολλαπλών εκδηλώσεων και κάθε κονδυλίου και το καταθέσαμε εκ νέου προς έγκριση στη Διαχειριστική Αρχή….»

Για το ΕΣΠΑ του Άλσους της Γαρίτσας επιμένει ότι δεν μπορεί να τροποποιήσει, γιατί θα χαθεί όλο το έργο.

Αυτό πάει να πει ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ!

Παρεμπιπτόντως χάθηκαν 292.000 ευρώ για το Φεστιβάλ, γιατί δεν έκανε τίποτα το πρώτο από τα τρία χρόνια υλοποίησης του έργου.

Αυτό πάει να πει ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ!

Τις προθέσεις τις έδειξε όταν την επόμενη του Δημοτικού Συμβουλίου που αποφάσισε να ακυρώσει το σκέιτμπορντ εκείνη κάλεσε μια ομάδα παιδιών που ασχολούνται με το σκέιτμπορντ για να πουν τι καλό άθλημα που είναι, λες και εμείς έχουμε πει να μην γίνει η πίστα. Βεβαίως να γίνει, αλλά σε χώρο που δεν θα χρειάζεται να γίνει τσιμέντοποιηση 900 τ.μ και οι κάτοικοι δεν θα φύγουν από τα σπίτια τους. Αφού, λοιπόν, δεν σέβεται τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου ας καλέσει και τα ΜΑΤ να είναι σε επιφυλακή ώστε όταν θα αρχίσει το έργο να κτυπήσουν τους δημότες της.

Με την δική της ανακοίνωση έπεσαν οι μάσκες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *