Συναυλία του συνόλου Ξύλινων της «Φιλαρμονικής Εταιρείας Μάντζαρος» στο Αχίλλειο

Σε ένα μαγευτικό περιβάλλον, στο Περιστύλιο των Μουσών και δίπλα απ’ τους υπέροχους κήπους του Αχιλλείου, προγματοποιήθηκε σήμερα το βράδυ μια μοναδική θεματική συναυλία του Συνόλου Ξύλινων Πνευστών της «Φιλαρμονικής Εταιρείας Μάντζαρος», υπό την διεύθυνση του αν. Αρχιμουσικού της ΦΕΜ κ. Σπύρου Ρουβα.

Το Σύνολο Ξυλινων, που σκοπός της δημιουργίας του είναι η εκτέλεση και διάδοση της Επτανησιακής Μουσικής, απόψε ερμήνευσε έργα που συνετέθησαν από μουσικούς, οι οποίοι συνέδεσαν την καλλιτεχνική τους πορεία – παρουσία με τη Φιλαρμονική μας, αφού όλοι τους υπηρέτησαν ή υπηρετούν τη Φιλαρμονική μας από θέσεις Αρχιμουσικών, Διδασκάλων είτε και απλών Μουσικών.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες θελουμε να απευθύνουμε στους Μουσικούς μας, στον κ. Ρουβα, στην Σοπράνο κ. Ελλη Καρυδη, στον παρουσιαστή της συναυλίας κ. Γεράσιμο Μαρτίνη, στην Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ), στον Διευθυντή του Μουσείου

Αχιλλειου κ. Τάσο Διαβάτη, στην Φιλαρμονική Γαστουριου «Ομόνοια», και βεβαίως στο κοινό που μας τίμησε με την παρουσία του αυτήν την όμορφη βραδιά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *