Γονείς Τοπαλούδη για Μητροπολίτη Χρυσόστομο: Τα ράσα δεν κάνουν τον παπά

Την αγανάκτησή τους εκφράζουν οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη για τις απαράδεκτες δηλώσεις που έκανε προ ημερών ο Μητροπολίτης Δωδώνης, Χρυσόστομος, για τα θύματα βιασμού.
«Τα ράσα δεν κάνουν τον παπά, όσο για τη συγγνώμη του Μητροπολίτη Δωδώνης θέλω να του πω να ζητήσει καλύτερα συγνώμη και συγχώρεση από το Θεό», ανέφεραν χαρακτηριστικά ο Γιάννης Τοπαλούδης και η Κούλα Αρμουτίδου.

Στον απόηχο των δηλώσεων του Μητροπολίτη Δωδώνης και στις αντιδράσεις που δημιουργήθηκαν στη συνέχεια, οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη, Γιάννης Τοπαλούδης και Κούλα Αρμουτίδου, μιλώντας στο GRTimes.gr, απάντησαν με σκληρό και επικριτικό τρόπο κάνοντας λόγο για απόψεις ταυτόσημες με εποχή Μεσαίωνα και σκοταδισμού. Μάλιστα, η κυρία Αρμουρίδου σημείωσε ότι όταν άκουσε τις απόψεις του να διατυπώνονται δεν μπορούσε να πιστέψει στα αυτιά της.

«Και μετά από όλα αυτά, το κύμα αντίδρασης όλου του κόσμου στις απαράδεκτες αυτές τοποθετήσεις του, ζητά συγνώμη. Δεν ξέρω πραγματικά τι να πω. Ήταν επί της ουσίας σαν να έλεγε ότι η κάθε γυναίκα θύμα βιασμού, πάει γυρεύοντας… Αν ίσχυε αυτό το παιδί μου, η Ελένη μου θα ήταν ζωντανή και όχι σκοτωμένη από τους βιαστές της. Το όχι, η Ελένη το πλήρωσε, με την ίδια της τη ζωή», θα πει η κυρία Αρμουτίδου.

Πηγή: newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *