Σπύρος Νεράντζης: 2022 Κατασκηνώσεις «Σταμάτιος Δεσύλλας», δυστυχώς… Κλειστόν

Η Δημοτική Αρχή όχι μόνον απαξίωσε και αδιαφόρησε παντελώς για τις κατασκηνώσεις στα Γουβιά, αλλά θα μπορούσε να αναρωτηθεί κανείς, μήπως το μεθόδευσε;
Με λύπη βλέπουμε ότι επαληθευτήκαμε όταν λέγαμε ότι η Δημοτική Αρχή έχει πετάξει λευκή πετσέτα από στις αρχές Ιουλίου για την λειτουργία των κατασκηνώσεων τόσο στο Βίδο όσο και στα Γουβιά.
Οι επισημάνσεις και η αγωνία του Κου Σπύρου Ζουμπουλίδη, δυστυχώς δεν συγκίνησαν κανέναν.
Παρατηρώντας τα πέντε παρακάτω γεγονότα :
1. Από μέσα Ιουνίου και μετά δεν έγινε καμία παρέμβαση στις εγκαταστάσεις στα Γουβιά, ούτε στον περιβάλλοντα χώρο, ούτε στα κτήρια της υποδοχής και φιλοξενίας αλλά ούτε στις τουαλέτες.
2. Απομακρύνθηκε χωρίς να αντικατασταθεί ο δημοτικός υπάλληλος που είχε την τεχνογνωσία για την λειτουργία των κατασκηνώσεων.
3. Δεν έγινε καμία επαναληπτική προκήρυξη για την εύρεση προσωπικού, ενώ σε παρόμοιες περιπτώσεις έγιναν.( τρεις επαναληπτικές προκηρύξεις για την ναυαγοσωστική κάλυψη και δυο για την εύρεση προσωπικού για την λειτουργία της Δημιουργικής Απασχόλησης στο Βίδο)
4. Ο ΝΑΟΚ δεν απομάκρυνε ποτέ τα σκάφη από τον χώρο των κατασκηνώσεων , όπως είχε υποχρέωση και όπως έλαβε και ανάλογη γραπτή ειδοποίηση από το Διοικητικό Συμβούλιο των κατασκηνώσεων και την οποία απαξίωσε πλήρως.
5. Με έκπληξη παρατηρούμε ότι η Δημοτική Αρχή τέλη Αυγούστου διαμορφώνει τον περιβάλλοντα χώρο και προσπαθεί να φτιάξει μέρος των τουαλετών.
αναρωτιόμαστε, μήπως δεν θέλαμε να γίνουν οι κατασκηνώσεις για να μην φύγουν τα σκάφη του ΝΑΟΚ από τον χώρο, καθώς επίσης να είναι ελεύθερος ο χώρος για να φιλοξενήσει στις εγκαταστάσεις του την Πανελλήνια συνάντηση ανάπτυξης , στις 3 & 4 Σεπτεμβρίου που διοργανώνει ο ΝΑΟΚ και για αυτόν τον λόγο γίνονται και οι παρεμβάσεις της τελευταίας στιγμής ;
Αναρωτιόμαστε επίσης, σε ποιο στάδιο βρίσκετε η διαδικασία για την επισκευή των μαγειρείων και των υπολοίπων κτηρίων; Πότε θα ξεκινήσουν οι εργασίες; Θα προλάβετε να είναι έτοιμα τα μαγειρεία για το 2023, ή θα ζητήσουμε πάλι άδεια από το Υπουργείο για την προμήθεια έτοιμου φαγητού, παρά την χρηματοδότηση που μας έδωσε από το 2021 για αυτόν τον σκοπό ;
Σήμερα αποστείλαμε όλα τις παραπάνω διαπιστώσεις μας και τα ανάλογα ερωτήματα μας, στις αρμόδιες Υπηρεσίες και αναμένουμε απαντήσεις.
Υστερόγραφο :
Όχι μόνον είμαστε υπέρ της χρήσης του χώρου από τον ΝΑΟΚ ή από όποιο άλλο Σωματείο εκδηλώσει ενδιαφέρον, αλλά όσο είχαμε την τιμή να είμαστε στο Δ.Σ. των κατασκηνώσεων αγωνιστήκαμε και παρά τις πιέσεις και το «μπούλινγκ» που δεχτήκαμε, καταφέραμε ο ΝΑΟΚ να φιλοξενείτε στον χώρο, όπως προβλέπει η νομοθεσία, μετά από έγκριση του Υπουργείου Εργασίας με κάθε νόμιμη διαδικασία και υποχρεώσεις και να μην είναι δέσμιος του «κατόπιν δικών μου ενεργειών» του κάθε αιρετού και της κάθε Δημοτικής Αρχής.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *