Προσφορά απινιδωτών από το Επιμελητήριο Κέρκυρας που θα φιλοξενηθούν στα ΑΤ Λευκίμμης και Παλαιοκαστρίτσας

Το Επιμελητήριο Κέρκυρας ενημερώνει ότι παραδόθηκαν χθες 29/08/2022 στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας από το Επιμελητήριο Κέρκυρας δύο απινιδωτές για την κάλυψη των επειγόντων περιστατικών των κατοίκων της Λευκίμμης και της Παλαιοκαστρίτσας, παρουσία του Αστυνομικού Διευθυντή Κέρκυρας κ. Σπύρου Σκολαρίκη, της κας Μαριάνθης Ρέβη Β’ Αντιπροέδρου του Επιμελητηρίου Κέρκυρας, του κ. Στέφανου Σπάτουλα Γενικού Γραμματέα του Επιμελητηρίου Κέρκυρας, της κας Αγγελικής Αυλωνίτη, Οικονομικής Επόπτη του Επιμελητηρίου Κέρκυρας καθώς και του κ. Θωμά Μπαντά, διασώστη του ΕΚΑΒ.

Οι απινιδωτές θα φιλοξενηθούν στα αστυνομικά τμήματα Λευκίμμης και Παλαιοκαστρίτσας και η χρήση τους θα γίνεται από ανθρώπους που έχουν σχετική εκπαίδευση με σκοπό την διάσωση των ανθρώπων που παρουσιάζουν έκτακτη ανάγκη.

Επίσης, κατά την διάρκεια της συνάντησης τα μέλη της ΔΕ του Επιμελητηρίου Κέρκυρας συζήτησαν με τον Αστυνομικό Διευθυντή θέματα που αφορούν την καθημερινότητα της Κέρκυρας, το παρεμπόριο και το κυκλοφοριακό.

Το Επιμελητήριο Κέρκυρας θα συνεχίζει να στηρίζει την προστασία και την πρόληψη της υγείας των πολιτών του τόπου μας, καθώς και των επισκεπτών και τουριστών που κατακλύζουν το νησί κάθε χρόνο, με την τοποθέτηση των ωφέλιμων για την ζωή μηχανημάτων σε διάφορα σημεία του νησιού, γεγονός που δίνει προστιθέμενη αξία στον τόπο μας, ως ασφαλή προορισμό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *