Περιφέρεια Ι.Ν:  Πέρασαν  τα καλώδια της ΔΕΗ και ξέχασαν τα καλώδια του τηλεφώνου και του internet στο κτίριο των παλαιών Δικαστηρίων

Και όμως συνέβη και αυτό προσθέτοντας  ένα ακόμα επεισόδιο στο σήριαλ ολοκλήρωσης των παρεμβάσεων στο κτίριο των παλαιών Δικαστηρίων το οποίο, κάποια στιγμή, θα στεγάσει την έδρα της Περιφέρειας.

Η εργολαβία έχει ξεκινήσει από το 2014!!! Και ενώ φαινόταν εκεί γύρω στο 2019 ότι πλησίαζε η ολοκλήρωση των εργασιών, βαδίζουμε προς το τέλος του 2022 και ακόμα έχουν να γίνουν πράγματα. Ένα από αυτά τα πράγματα ήταν να περάσουν τα καλώδια της ΔΕΗ και του τηλεφώνου και του internet, όμως ξέχασαν να τα συμπεριλάβουν στην εργολαβία και ο εργολάβος, ο οποίος βέβαια δεν φέρει καμία ευθύνη, πέρασε μόνο τα καλώδια της ηλεκτροδότησης. Τώρα προφανώς θα πρέπει να βγει νέα εργολαβία για να περάσουν και τα υπόλοιπα καλώδια!!!

Απλά να πω ότι το Ikos σε 18 μήνες έριξε δυο παλιά κτήρια και κατασκεύασε το νέο ξενοδοχειακό συγκρότημα και εμείς παιδευόμαστε από το 2014 για τα κτήριο των παλαιών δικαστηρίων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *