Ο Δήμος Βόρειας Κέρκυρας κοντά στις ευπαθείς ομάδες

Στην εποχή της μεγάλης κρίσης, η Δημοτική Αρχή Βόρειας Κέρκυρας με τα «πακέτα αλληλεγγύης» απαντά στο διαρκώς επιδεινούμενο περιβάλλον που πλήττει τα νοικοκυριά και τις ευπαθείς ομάδες. Παραμονές της εορτής της Παναγίας, διένειμε στα πλαίσια του απόλυτου σεβασμού και αξιοπρέπειας σε 253 οικογένειες (μεταξύ των οποίων και πολύτεκνες) τρόφιμα μέσω των υπηρεσιών της Πολιτικής Προστασίας και του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», ως έμπρακτη βοήθεια και συμπαράσταση οικογενειών, ατόμων αδύναμων οικονομικά, ευπαθών ομάδων που δοκιμάζονται σκληρά και αντιμετωπίζουν προβλήματα στη διαχείριση των αναγκών τους.
Ο Δήμος Βόρειας Κέρκυρας μέσα από τις οργανωμένες κοινωνικές του δομές καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να στηρίξει έμπρακτα τους άπορους συνδημότες μας και να συμβάλλει με κάθε τρόπο στην ανακούφισή τους. Συγχαίρει δε την Ιερά Μητρόπολη Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων για την διαχρονική προσφορά της στους ευάλωτους συνανθρώπους μας διδάσκοντας την αλληλεγγύη στον συνάνθρωπο.
Συνεχεία των ως ανω, η Ένωση Πολυτέκνων Κέρκυρας απέστειλε την ακόλουθη ευχαριστήρια επιστολή προς τον Δήμαρχο Βόρειας Κέρκυρας, κ. Γεώργιο Μαχειμάρη:
«Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Πολυτέκνων Κέρκυρας, σας ευχαριστούν θερμά, για την προσφορά σας σε πολύτεκνες οικογένειες της Βόρειας Κέρκυρας για την εορτή της Παναγίας.
Σας ευχαριστούμε θερμά για την συνεχή προσφορά σας!»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *