Μια ακόμα τηλεφωνική απόπειρα απάτης σε πολύ γνωστό Κερκυραίο

Ο Αντιδήμαρχος Αντρέας Σκούπουρας έκανε γνωστό την απόπειρα να εξαπατηθεί η μητέρα του από αγνώστους οι οποίοι ισχυρίστηκαν ότι είχε εμπλακεί σε θανατηφόρο τροχαίο. Δυστυχώς φαίνεται ότι οι απατεώνες δεν θορυβούνται από την δημοσιοποίηση των περιστατικών και ανενόχλητοι συνεχίζουν το «θεάρεστο» έργο τους.

Σήμερα είχα κανονίσει ένα τηλεφωνικό ραντεβού με έναν πολύ γνωστό Κερκυραίο για να μιλήσει στη ραδιοφωνική μου εκπομπή. Λίγο πριν όμως με παίρνει τηλέφωνο και θορυβημένος μου είπε ότι θα πρέπει να το αναβάλουμε γιατί έχει τραυματιστεί η ανιψιά του και πρέπει να πάει στο Νοσοκομείο. Του ευχήθηκα να πάνε όλα καλά και κάποια στιγμή να τα ξαναπούμε.

Προς το τέλος της εκπομπής με παίρνει τηλέφωνο και μου είπε ότι ήταν «φάρσα». Πήρε κάποιος άγνωστος την αδελφή του και της είπε ότι είχε τραυματιστεί η κόρη της άσχημα, ότι είναι στο νοσοκομείο και θα πρέπει να γινει διακομιδή στην Αθήνα γιατί πρέπει να της κόψουν το πόδι. Ζήτησε βέβαια ασφαλιστικό ταμείο και χρήματα. Ευτυχώς και εδώ δεν προχώρησε η υπόθεση. Όμως πέρα από το οικονομικό είναι και το ψυχολογικό σοκ που μπορεί να πάθει ο οποιοσδήποτε τύχει να αντιμετωπίσει μια τέτοια κατάσταση. Δεν είναι και λίγο. Χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *