Εκδήλωση του Κ.Κ.Ε στη Λευκίμμη

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 20 Αυγούστου, στο ποτάμι της Λευκίμμης,  η εκδήλωση της ΤΕ Κέρκυρας του ΚΚΕ με ομιλήτρια την Αλεξάνδρα Μπαλού,  στέλεχος του Κόμματος και εκλεγμένη περιφερειακή σύμβουλος με την «Λαϊκή Συσπείρωση» Ιονίων Νήσων.

Στην ομιλία της η Αλεξάνδρα Μπαλού απηύθυνε κάλεσμα ισχυροποίησης του ΚΚΕ, τονίζοντας ότι οι εργαζόμενοι και τα λαϊκά στρώματα δεν πρέπει να εγκλωβιστούν στην επιλογή του λεγόμενου μικρότερου κακού.

Αναφέρθηκε στις πολιτικές εξελίξεις, τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο στη γειτονιά μας και τα προεόρτια νέας οικονομικής κρίσης. Την αβάσταχτη ακρίβεια στο ηλεκτρικό ρεύμα, τα καύσιμα και τα άλλα είδη λαϊκής κατανάλωσης, με τους άθλιους μισθούς και συντάξεις, την εμπορευματοποιημένη παιδεία και τις υποβαθμισμένες υπηρεσίες υγείας και πρόνοιας εν μέσω πανδημίας με χιλιάδες νεκρούς.

Την κρατική ευθύνη για τη μέριμνα σε τοπικά ζητήματα που έχουν να κάνουν με το νερό και την αντιπυρική προστασία που στην πρόσφατη φωτιά στην Λευκίμμη αποδείχθηκε εγκληματική.

Επισήμανε ότι το ΚΚΕ συνεχίζει το πλατύ άνοιγμα σε ολόκληρη τη χώρα, ενημερώνοντας το λαό για τις εσωτερικές εξελίξεις, τη διεθνή κατάσταση, παλεύοντας μαζί του για κάθε πρόβλημα, αλλά και στέλνοντας «μήνυμα συσπείρωσης και αγώνα. Μήνυμα ελπίδας ότι ο λαός δεν είναι μόνος του, έχει “ασπίδα” το ΚΚΕ.

Κάλεσε τους εργαζόμενους, τους φτωχούς αγρότες και αυτοαπασχολούμενους της περιοχής, την νεολαία να βγάλουν συμπεράσματα και να αναζητήσουν τις αιτίες και τους υπεύθυνους για τα βάσανα και τη βαρβαρότητα που βιώνουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *