Κώστας Λέσσης: «Όσο με πολεμάνε, τόσο πιο ισχυρός γίνομαι. Ξυπόλυτος θα προχωρήσω από το Πεντάτι μέχρι τον Ασπρόκαβο, αλλά θα βγω νικητής από αυτή την μάχη.

Αποκαλυπτικός ήταν ο Δήμαρχος Νότιας Κέρκυρας Κώστας Λέσσης σχετικά με το οξύ πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Δήμος το τελευταίο χρονικό διάστημα με την αποκομιδή των απορριμμάτων. Ο κύριος Λέσσης μιλώντας στην εκπομπή «ΘΕΣΕΙΣ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ» στο Corfu Channel μεταξύ των άλλων τόνισε:

«Έχει δημιουργηθεί ένα τεχνικό και πολιτικό αδιέξοδο για να αφήσουν τα απορρίμματα στο δρόμο για να αποκτήσουν κάποιοι πολιτική ύπαρξη. Αυτό λοιπόν εγώ ως Δήμαρχος, επειδή έχω μάθει να παλεύω και να διεκδικώ σας δηλώνω ότι σε 3-4 ημέρες θα έχει τελειώσει. Δημιουργήθηκε πρόβλημα δέκα περίπου ημέρες επειδή όπως σας είπα το πρόβλημα ήταν πολιτικό – τεχνικό. Και συνέχισε ο κύριος Λέσσης: «Πάμε σε εκλογές σε ένα χρόνο, προετοιμάζουν λοιπόν κάποιοι τι θα κάνουν το επόμενο διάστημα και αναζητούν δούρειους ίππους μέσα από την παράταξη του Δημάρχου και κυρίως να δημιουργήσουν πρόβλημα στο Δήμαρχο, όπως είναι το θέμα των απορριμμάτων ένα θέμα που αφορά την κοινωνία. Με τον στόλο που έχει ο Δήμος και με το προσωπικό σήμερα που έχουμε την ημέρα περίπου 50 με 60 τόνους απορρίμματα θα έπρεπε να λειτουργούμε άψογα. Κάποιοι όμως δεν έκαναν αυτό που έπρεπε. Όμως αυτό είναι το παρελθόν εγώ δεν τα παρατάω, θα λυθεί το πρόβλημα και κυρίως θα προχωρήσουμε δυναμικά την ανακύκλωση που δυστυχώς κάποιοι δεν την έχουν πιστέψει. Είχαν αλλεργία όταν άκουγαν για ανακύκλωση, αλλά αυτά είναι πια παρελθόν». Συνεχίζοντας ο κύριος Λέσσης έστειλε το δικό του μήνυμα λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τι μήνυμα παίρνουν σήμερα από εδώ; ότι όσο με πολεμάνε, τόσο πιο ισχυρός γίνομαι και προτιμώ να μείνω μόνος μας και ειλικρινά ξυπόλυτος θα προχωρήσω από το Πεντάτι μέχρι τον Ασπρόκαβο, αλλά θα βγω νικητής από αυτή την μάχη. Αυτοί που δεν μπορούν να με χτυπήσουν στα ίσια δεν μπορούν να με χτυπήσουν πισώπλατα».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *