Λογοτεχνική εκδήλωση του λογοτέχνη Κωνσταντίνου Γεωργάτου στην Κέρκυρα, με την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Κέρκυρας, Παξών και Διαποντίων νήσων.

Στον αύλειο χώρο του εμβληματικού Ιερού Ναού του 11ου αιώνος, των Αγίων Ιάσονος και Σωσιπάτρου- του δεύτερου Ιερού προσκυνήματος της νήσου Κέρκυρας – και μέσα σε ένα θερμό “κλίμα” συγκινησιακής “φόρτισης” και αισθητικής “κατάνυξης”, έλαβε χώρα η λογοτεχνική εκδήλωση με θέμα: ” Η ποιητική τέχνη ως δύναμη εξανθρωπισμού και μορφώσεως”, με οικοδεσπότη τον εξαιρετικό π. Σπυρίδωνα Γαρνέλη, κάτω από την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων νήσων.

Τα θερμότατα και άκρως τιμητ ικά σχόλια που ακόμα και τώρα – δύο ημέρες μετά το πέρας της εκδηλώσεως – συνεχίζω να λαμβάνω, με οδηγούν σε δρόμο ιδιαίτερης τιμής αλλά σε μία ανηφορική οδό μεγάλης ευθύνης, την οποίαν και προσεύχομαι να μπορώ – το δυνατόν αξιότερα- να βαδίσω.

Την ομιλία μου τίμησαν με την παρουσία τους

Ο Γενικός Αρχιερατικός επίτροπος της Ιεράς Μητροπόλεως Κέρκυρας π. Θεμιστοκλής Μουρτζανός,, ο πολιτευτής Κέρκυρας Σπύρος Κροκίδης, η π. Γενική γραμματέας του υπουργείου Παιδείας Sissy Anastasia Gika , ο Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Κέρκυρας Δημήτρης Μεταλληνός, η Αντιδήμαρχος Παιδείας Μαρία Ζερβού ο Πρόεδρος της Κερκυραϊκής Ενώσεως Αθηνών Θωμάς Σούλος, ο πρόεδρος των χορωδιών Κέρκυρας Παντελής Κοντός, η τομεάρχης Παιδείας της ΔΕΕΠ ΝΔ και διευθύντρια του 4ου Γυμνασίου Έλενα Βουσολίνου-Ανυφαντή , η υπεύθυνη των εκδηλώσεων 2021 Νόμου Κέρκυρας Ιατρός Νότα Ψαροπούλουυ , ο νομικός Σπύρος Κλαδάς, ο Δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Τριανταφυλούδης αλλά και πολλοί υπέροχοι φίλοι μου, φίλοι της Λογοτεχνίας και συντοπίτες μου Κερκυραίοι.

Με την θαυμάσια μουσική και καλλ� �κέλαδη φωνή τους στόλισαν την εκδήλωση ο εξαιρετικός φίλος , βαρύτονος Παντελής Κοντός ο Αχιλλέας Ματθαίος Ανδριώτης , και η Χριστίνα Μπότση.

Σας ευχαριστώ θερμά και ολόψυχα για την αγάπη και την θερμή υποδοχή που γεύεται η καρδιά μου κάθε φορά που κάνω κάποια εκδήλωση στην υπέροχη πατρίδα μου Κέρκυρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *