Ομάδα Υγείας ΣΥΡΙΖΑ: Μήπως παρακολουθούσαν και το κινητό του Γκίκα και απέτρεψαν έγκαιρα τις 13 θέσεις που είχε υποσχεθεί για το νοσοκομείο μας;

Στις αρχές Ιουλίου ο βουλευτής Κέρκυρας της ΝΔ, μετά περηφάνειας ανακοίνωνε την πρόθεση προκήρυξης 13 θέσεων γιατρών για το νοσοκομείο μας. Όλοι γνωρίζουμε ότι από τις προκηρύξεις που έγιναν από το 2016 έως το 2019, το νοσοκομείο μας ακόμα προσλαμβάνει μόνιμους ιατρούς..

Η αλήθεια είναι ότι μετά την απογοητευτική πορεία στις νέες προκηρύξεις την τελευταία 3ετία (με αποκορύφωμα το 2020, όταν παρά την πανδημία δεν έγινε ούτε μια νέα προκήρυξη στ ΓΝΚ), χαρήκαμε. Ξέραμε ότι το ισοζύγιο νέων αυτών προκηρύξεων, δεν αρκεί να καλύψει ούτε τις συνταξιοδοτήσεις, αλλά τουλάχιστον θα έμπαινε φρένο στην κατρακύλα που είχε πάρει το νοσοκομείο

Είχαμε προσωρινά ξεχάσει προφανώς ότι αυτή η κυβέρνηση βασίζεται στο ψέμα. Ένα μόνιμο ψέμα που μέσα από ένα φίλα προσκείμενο μιντιακό μονοπώλιο πλασάρεται στον κόσμο ως αλήθεια..

Από τους νεκρούς της πανδημίας που δήθεν διαχειριζόμασταν ιδανικά (είμαστε όμως πρώτη χώρα σε νεκρούς σε σχέση με τον πληθυσμό πανευρωπαϊκά πλέον), μέχρι τους εμβολιασμούς που δήθεν είμασταν πρωτοπόροι..

Από το ψέμα των δήθεν 3 ευρώ αύξησης στους λογαριασμούς της ΔΕΗ (όπως μας έλεγαν στη ΔΕΘ του 2021), μέχρι την αριστεία των διορισμένων από την κυβέρνηση παιδεραστών στο Εθνικό θέατρο…

Από τις υποσχέσεις για περιορισμό των ημετέρων (νέο ρεκόρ 3700 μετακλητών), μέχρι το δήθεν τέλος της πολιτικής επιδομάτων (pass για κάθε ανοησία που κατεβαίνει στο κεφάλι του Πιερρακάκη..ψηφιακή διακυβέρνηση το λένε!), φτάσαμε και στα ψέματα του τοπικού βουλευτή.

Το ψέμα όμως πάντα έχει κοντά ποδάρια..

Οι δήθεν 13 θέσεις έγιναν 8 και φυσικά καμμιά εξήγηση φαίνεται πως δεν αισθάνθηκε ανάγκη να δώσει ο κ.ος κυβερνητικός Βουλευτής για το πως έγινε το κόψιμο. Να τονίσουμε εδώ ότι άλλες νησιωτικές περιοχές όπως η Ρόδος ενισχύονται με 12 νέες προκηρύξεις, η Κεφαλονιά με 8 κοκ.

Μάλλον έπεσε από τα σύννεφα κι αυτός, όπως έπεσαν από τα σύννεφα και όσοι καλόπιστοι ψηφοφόροι του, θεωρούσαν το πρωθυπουργικό γραφείο ανίδεο για τις παρακολουθήσεις κινητών.

Να προσέχει ο κ.ος Γκίκας μήπως τελικά κάποιοι παρακολουθούν τον ίδιο και αφού τον άκουσαν να κοκορεύεται από το υπουργείο, αποφάσισαν να τον τρολλάρουν..

Το πρόβλημα μας προφανώς δεν είναι οι σχέσεις του κ. Γκίκα με το υπουργείο υγείας.

Το πρόβλημα μας είναι ότι ένα νοσοκομείο που είχε αρχίσει να σταθεροποιείται με αύξηση 30% στις θέσεις των ειδικευμένων ιατρών την περίοδο 2016-2019 (103 ειδικευμένοι παραδόθηκαν στη νέα διοίκηση και δεν έχουν αυξηθεί καθόλου παρά την πανδημία), έχει πάρει την κάτω βόλτα..

Μια κάτω βόλτα που η τοπική κοινωνία πλέον αισθάνεται στο πετσί της.

Συγγνώμη που σας χαλάμε το όνειρο!

Ώρα να ξυπνήσουμε – Ώρα να ξεκουμπιστούνε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *