Έκθεση ζωγραφικής “Τechno Pulse” του street artist και εικαστικού Αργύρη “SER” Σαρασλανίδη

Στo πλαίσιo των δράσεων του “PHAEX Festival” που διοργανώνεται σε συνεργασία με το Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων, παρουσιάζεται η pop art αισθητική του street artist και εικαστικού Αργύρη “SER” Σαρασλανίδη, μέσω της έκθεσης “Τechno Pulse” που θα φιλοξενηθεί στην Αίθουσα Τέχνης (Κήπος του Λαού) την περίοδο 4 – 31 Αυγούστου.
H εικαστική επιμελήτρια Αλεξάνδρα Κολλάρος, αναφέρει σχετικά:
“Τα ειδικά δημιουργημένα έργα είναι αντιπροσωπευτικά του νέου σώματος δουλειάς του SER. Χρησιμοποιώντας τα πιο απλά μέσα – μια τυπική χρωματική παλέτα και την ελάχιστη, σχεδόν δωρική εφαρμογή της φόρμας – επιτυγχάνει ένα εντυπωσιακό οπτικό μωσαϊκό που βομβαρδίζει τον θεατή με έναν απροσδόκητα εκλεκτικό συνδυασμό εικόνων και προτάσεων: από τον χρωματικό τροχό ενός ζωγράφου μέχρι τη μαγεία της τεχνικής, ένα ψυχεδελικό ταξίδι, και όλοι οι σταθμοί ενδιάμεσα.”
Ο Αργύρης ”SER” Σαρασλανιδης γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη και είναι πρωτοπόρος της Urban & Street art σκηνής της Ελλάδας (1993). Εργάζεται στην Θεσσαλονίκη και την Κέρκυρα. Έργα του υπάρχουν σε δημόσιες και ιδιωτικές συλλογές. Η τέχνη και η ζωή του SER είναι αλληλένδετα και εξελίσσονται σε παράλληλες τροχιές.

Έναρξη: Πέμπτη 4 Αυγούστου 2022 – 8:00 μ.μ.

Ημέρες & ώρες λειτουργίας: Τρίτη – Κυριακή, 10:00 – 16:00 (Δευτέρα & αργίες, κλειστά)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *