Κέρκυρα: Αυτή είναι η απόφαση για την παράταση ωραρίου μουσικής.

Μετά από 2 επιτροπές, μία διαβούλευση και 6 ωρες συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου τελικά δεν πέρασε η παράταση ωραρίου μουσικής στο χτεσινό δημοτικό συμβούλιο.

Ο τίτλος του θέματος όπως διαμορφώθηκε ήταν: Τροποποίηση της κανονιστικής Απόφασης παράτασης ωραρίου και συγκεκριμένα την τροποποίηση του άρθρου που αφορά το ιστορικό κέντρο της Κέρκυρας.

Οι προτάσεις αρχικά που τέθηκαν σε ψηφοφορία ήταν τρεις (Υδραίου – Τρεπεκλής – Καρύδης).

Τελικά η πρόταση του Γ. Καρύδη αμφισβητήθηκε από προεδρείο και τελικά τέθηκαν δυο για ψηφοφορία.

Η πρόταση Υδραίου που έλαβε 21 ψήφους όπως τροποποιήθηκε: Παράταση μουσικής έως τις 12 τα ξημερώματα Κυριακή – Πέμπτη και έως τις 12.30 π.μ. Παρασκευή-Σάββατο και παραμονές αργιών. Το ωράριο αλλάζει από την αρχική πρόταση και έτσι αντί για τέλη 2023 θα καλύψει έως 31-12-2022. Ανακαλείτε ανα πάσα.

Η πρόταση Τρεπεκλή που έλαβε 10 ψήφους διαφοροποιήθηκε όσον αφορά την ώρα καθως εισηγήθηκε έως 12:00 για κάθε μέρα.

Τελικά με 21 ψήφους υπέρ της πρότασης δημάρχου, 10 υπέρ της πρότασης Τρεπεκλή και 10 ψήφους κατά της παράτασης, τελικά δεν πέρασε η παράταση ωραρίου μουσικής στο χτεσινό δημοτικό συμβούλιο, κατά την εφαρμογή του νόμου.

Να σημειώσουμε ότι η Φανή Τσιμπούλη από την παράταξη Τρεπεκλή ψήφισε κατά των δυο προτάσεων και ο Βασίλης Σπάτουλας ψήφισε την πρόταση Υδραίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *