Συνάντηση με επιχειρηματικούς & επαγγελματικούς φορείς στο Επιμελητήριο της Κεφαλονιάς.

Συνάντηση με επιχειρηματικούς και επαγγελματικούς φορείς της Κεφαλονιάς είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας & Ανταγωνιστικότητας Γιώργος Στασινόπουλος στα γραφεία του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς.

Στη συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κεφαλληνίας & Ιθάκης κ. Σταύρο Σπαθή , συμμετείχαν η γ.γ. της Ομοσπονδίας Ενοικιαζομένων Καταλυμάτων Κεφαλληνίας & Ιθάκης κα. Ελένη Λουκέρη και ο Αντιπρόεδρος του Εμποροεπαγγελματικού Κεφαλονιάς & Ιθάκης κ. Άγγελος Βαγγελάτος.

Έγινε μια γενική ανασκόπηση της μέχρι τώρα τουριστικής κίνησης και της αποτύπωσης αυτής στις επιχειρήσεις της Κεφαλονιάς αλλά και αποτίμηση των προγραμμάτων της τρέχουσας προγραμματικής περιόδου, όπως της ενίσχυσης επιχειρήσεων που επλήγησαν από τον Covid19 όπου έληξε πρόσφατα.

Κατατέθηκαν απόψεις του επαγγελματικού κόσμου της Κεφαλονιάς, με συγκεκριμένες προτάσεις σχετικά με τα χρέη των επιχειρήσεων, τις ασφαλιστικές εισφορές, αλλά και το σημαντικό πρόβλημα με την έλλειψη προσωπικού.

Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Στασινόπουλος παρέθεσε τις δράσεις τις περιφερειακής αρχής, τον σχεδιασμό που υπάρχει ενόψει της νέας προγραμματικής περιόδου ΕΣΠΑ και ζήτησε από τους φορείς και της Κεφαλονιάς να υπάρξει πιο στενή συνεργασία στο μέλλον ώστε όλοι μαζί να μπορέσουν να επιτύχουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για τις επιχειρήσεις.

Συνεχίζουμε δυναμικά για τις επιχειρήσεις σε όλο το Ιόνιο, με σχέδιο και συνεργασία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *