Πρωτοφανής απόφαση της British Airways: Σταματάει νέες κρατήσεις από το Χίθροου στην κορυφή της σεζόν!

Η British Airways, σε μια πρωτοφανή απόφαση για την χρονική αυτή συγκυρία, σταμάτησε τις κρατήσεις για κοντινές πτήσεις από το βασικό κόμβο της στο Χίθροου.

Η διακοπή της πώλησης ορισμένων εισιτηρίων από το μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Βρετανίας κατά την πιο επικερδή περίοδο του καλοκαιριού, όταν η ζήτηση είναι υψηλή, δεν είναι κάτι που κανονικά θα περίμενε κανείς από μια αεροπορική εταιρεία. Αλλά το καλοκαίρι του 2022 δεν είναι ένα κανονικό καλοκαίρι.

Στην απόφαση αυτή συνέβαλε το πλαφόν που επέβαλλε το αεροδρόμιο στην επιβατική κίνηση, προκειμένου να γίνει δυνατή η διαχείριση των προβλημάτων που παρουσιάζονται στις αερομεταφορές τους τελευταίους μήνες.

Η British Airways δεν θα δέχεται νέες κρατήσεις μέχρι και τις 8 Αυγούστου για προορισμούς κοντινών αποστάσεων, ώστε να αφήσει χώρο να πραγματοποιηθούν ομαλά οι πτήσεις για τις οποίες έχουν γίνει ήδη κρατήσεις από τους πελάτες της.

Η αναστολή των πωλήσεων θα επηρεάσουν προορισμούς εσωτερικού αλλά και ευρωπαϊκούς, που περιλαμβάνονται στο δίκτυο της British Airways από το αεροδρόμιο Χίθροου.

Η αεροπορική εταιρία, σε σχετική ανακοίνωσή της, αναφέρει: «Ως αποτέλεσμα του αιτήματος του Χίθροου να περιοριστούν οι νέες κρατήσεις, αποφασίσαμε να αναλάβουμε υπεύθυνα μέτρα και να περιορίσουμε τους διαθέσιμους ναύλους σε ορισμένες υπηρεσίες του αεροδρομίου για να βοηθήσουμε στη μεγιστοποίηση των επιλογών αλλαγής κράτησης για υφιστάμενους πελάτες, δεδομένων των περιορισμών που επιβάλλονται σε εμάς και τις συνεχιζόμενες προκλήσεις που αντιμετωπίζει ολόκληρη η αεροπορική βιομηχανία».

ΠΗΓΗ: tornosnews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *