Στέφανος Γκίκας: «Ελπίζω η περίπτωση της ΑΕΛ να αποτελέσει αντικείμενο σκέψης και προβληματισμού για τους Υπευθύνους του Ελληνικού Ποδοσφαίρου»

Μετά την Απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ για την παραμονή της ΑΕ Λευκίμμης στην Γ’ Εθνική, ο Βουλευτής Κέρκυρας της ΝΔ, Στέφανος Γκίκας, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Ενημερώθηκα σήμερα από παράγοντες της ΕΠΟ, μετά και την σχετική Απόφαση του CAS, για την τυπική Απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ για την παραμονή της ΑΕ Λευκίμμης στην Γ’ Εθνική. Επικοινώνησα δε προς τούτο, τόσο με τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Κέρκυρας Γιάννη Βλαχόπουλο, όσο και με παράγοντες της Κερκυραϊκής Ομάδας.
Η απόφαση της ΕΠΟ έρχεται να επικυρώσει και τυπικά την πορεία της ΑΕΛ στα γήπεδα της Γ’ Εθνικής, όπου επάξια είχε εξασφαλίσει αγωνιστικά και βαθμολογικά την παραμονή της.
Είμαι πολύ ικανοποιημένος που συνέβαλα στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μου στην επιτυχή κατάληξη αυτής της προσπάθειας. Θυμίζω επίσης ότι δύο φορές έφερα το θέμα με Ερωτήσεις μου στην Βουλή των Ελλήνων, μια για τα απαράδεκτα επεισόδια στην Ημαθία και μια δεύτερη, μετά την απαράδεκτη καταδικαστική απόφαση της ΕΠΟ.
Χαίρομαι λοιπόν που έστω και με αυτό το τρόπο η Δικαιοσύνη αποκαταστάθηκε και η Ομάδα μας συνεχίζει. Εύχομαι κάθε επιτυχία στους στόχους της ΑΕΛ την νέα ποδοσφαιρική χρόνια και ελπίζω η περίπτωση της ΑΕΛ να αποτελέσει αντικείμενο σκέψης και προβληματισμού για τους υπευθύνους του Ελληνικού Ποδοσφαίρου.».

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *