Δεν γνώριζαν στο τηλεφωνικό κέντρο του ΕΚΑΒ στα Γιάννενα, που είναι το Εμπορικό κέντρο!!!

Το πρωί της Δευτέρας ένας ηλικιωμένος άντρας που ψάρευε κοντά στο λιμανάκι στο Εμπορικό κέντρο λιποθύμησε. Αμέσως έτρεξαν κοντά του συμπολίτες που βρισκόταν στην περιοχή για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Κρίθηκε σκόπιμο και λόγω ηλικίας να τηλεφωνήσουν στο ΕΚΑΒ όπου έδωσαν το «στίγμα» που ακριβώς έγινε το περιστατικό και για να βοηθήσουν είπαν και ονόματα δυο τριών καταστημάτων που βρίσκονται στην συγκεκριμένη περιοχή.

Μετά από λίγα λεπτά τους τηλεφωνούν από το ΕΚΑΒ, του οποίου το τηλεφωνικό κέντρο έχει μεταφερθεί στα Γιάννενα όπως είναι γνωστό, για να ρωτήσουν «που ακριβώς είναι το Εμπορικό». Και ο χρόνος περνάει. Δικαιολογημένα οι άνθρωποι που εργάζονται στο τηλεφωνικό κέντρο του ΕΚΑΒ  δεν γνωρίζουν το «Εμπορικό».

Τελικά δεν είχαν ούτε ασθενοφόρο!!! Δεν υπήρχε ασθενοφόρο για περιστατικό μέσα στη πόλη. Και εντάξει ασθενοφόρο δεν υπήρχε, η μηχανή του ΕΚΑΒ τι έγινε; Ως πότε θα παραμένουν υποστελεχωμένες οι υπηρεσίες του ΕΚΑΒ στη Κέρκυρα; Τι έγιναν οι περιβόητες προσλήψεις των 10 ατόμων; Χάθηκαν στο δρόμο;

Ως πότε θα ανεχόμαστε αυτή την κατάσταση. Γιατί δεν ασχολούνται σοβαρά οι πολιτικοί αυτού του τόπου;;;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *