Μαγευτική συναυλία της Φιλαρμονικής “Μάντζαρος” στο Παλιό Φρούριο

Απόψε, την πρώτη βραδιά του φετινού Αυγούστου, το Μουσικό Σώμα της «Φιλαρμονικής Εταιρίας Μαντζαρος», πραγματοποίησε συναυλία – αφιέρωμα στους μεγάλους Έλληνες συνθέτες Μάνο Χατζιδάκι και Μίκη Θεοδωράκη.

Μπροστά από τον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου του παλαιού Φρουρίου, σε ένα κατάμεστο από κόσμο χώρο, ακούστηκαν τα ωραιότερα και γνωστότερα τραγούδια των δυο μεγάλων συνθετών, από τις μοναδικές φωνές δυο σπουδαίων ερμηνευτών. Του Μανώλη Μητσιά και του πατριώτη μας Βασίλη Γισδακη.

Το μουσικό σώμα διηύθυνε ο Αρχιμουσικός κ. Σωκρατης Ανθης.

Το πολυάριθμο κοινό σιγοτραγούδησε, μαζί με τους δυο καλλιτέχνες, τα υπέροχα τραγούδια και η μαζική παρουσία του, αλλά και το ζεστό χειροκρότημα του, για άλλη μια φορά, δικαίωσε τις προσπάθειες της Φιλαρμονικής μας, για τη μέγιστη δυνατή καλλιτεχνική προσφορά στον τόπο.

Με την ευκαιρία, θελουμε να ευχαριστήσουμε τους συμπολίτες μας που μας στηρίζουν σε όλες τις πρωτοβουλίες μας και να συγχαρούμε τον ακούραστο Αρχιμουσικό μας κ. Σωκράτη Άνθη, τους καλλιτέχνες και συντελεστές της αποψινής συναυλίας, αλλά κυρίως όλους τους μουσικούς της «Μπλε» που με αυταπάρνηση και με την διαρκή προσφορά τους προς την ΦΕΜ, στηρίζουν αδιασάλευτα αυτήν τη τεράστια μουσική παράδοση των 132 ετών.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *