Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 2ο NORTH CORFU MEN’S TOURNAMENT

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή με μεγάλη επιτυχία το 2ο NORTH CORFU MEN’S TOURNAMENT στην παραλία της Ρόδας με τους Κουλαξή-Πουλιάση να είναι οι νικητές  στον Τελικό εναντίον των Μάκη-Σακκά με 2-0 σετ κερδίζοντας παράλληλα το έπαθλο των 500 Ευρώ.

Ιδιαίτερη αναφορά  πρεπει να γλινει για τις πολλες  ομάδες που τίμησαν για αλλη μια φορά με την παρουσία τους καθώς και αυτές που αποφάσισαν να ταξιδέψουν από αλλά μέρη της Ελλάδας για να αγωνιστούν στο Τουρνουά μας. Αρωγός στην προσπάθεια είναι ο  Δήμος Βόρειας Κέρκυρας με  την υποστήριξη και την μεγάλη προσπάθεια που έκανε και συνεχίζει να κάνει για την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων. Όλους τους συντελεστές του Τουρνουά που πάνω από ένα μήνα έτρεχαν αδιάκοπα για την διοργάνωση, ιδιαίτερα τους Σπύρο Βεδουρά Γιάννη Φαρμάκη και Σπύρο Μαχειμάρη.

Τα κοριτσια του beach volley για την βοήθεια και τις υπηρεσίες-διαιτησίες-Γραμματική υποστήριξη που παρείχαν το διήμερο του Τουρνουά. Τον Κ. Κωστάλλη για την βοήθεια του και φέτος καθώς η διοργανωτές ευχαριστούν τους Χορηγούς που βοήθησαν ώστε να πραγματοποιηθεί η διοργάνωση , Ραντεβού του Χρόνου λέει η διοργάνωση και ραντεβού στο Επόμενο North Corfu tournament…. Καλό καλοκαίρι!

Η Αθλητική Ατζέντα και το Corfu Channel ήταν εκεί και κάλυψε τηλεοπτικά την διοργάνωση. Οι ημιτελικοί και ο Μεγάλος τελικός  θα προβληθούν στις 23.00  1/08/2022  . Για όσους το χάσουν μπορούν Να μπουν  στο Youtube της Αθλητικής Ατζέντας Και να το παρακολουθήσουν από εκεί.

https://www.youtube.com/c/%CE%91%CE%98%CE%9B%CE%97%CE%A4%CE%99%CE%9A%CE%97%CE%91%CE%A4%CE%96%CE%95%CE%9D%CE%A4%CE%91

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *