Κ.Κ.Ε: Πραγματοποιήθηκε περιοδεία και ομιλία στους Κουραμάδες

Κλιμάκιο της ΤΕ Κέρκυρας του ΚΚΕ επισκέφθηκε το χωριό Κουραμάδες, όπου αρχικά έκανε περιοδεία ενώ στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε ομιλία – συζήτηση στο προαύλιο του παλιού Σχολείου από την Αλεξάνδρα Μπαλού, στέλεχος του κόμματος και περιφερειακή σύμβουλο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, με τη συμμετοχή δεκάδων κατοίκων.
Η ομιλία και η συζήτηση που ακολούθησε, περιστράφηκε γύρω από τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, τις θέσεις του ΚΚΕ αλλά και ζητήματα τοπικών – λαϊκών προβλημάτων που άπτονται της αρμοδιότητας του Δήμου και της Περιφέρειας.
Έντονους προβληματισμούς εξέφρασαν οι κάτοικοι για την ακρίβεια, τον πόλεμο και τη συμμετοχή της χώρας μας σε αυτόν, καθώς και την κατακόρυφη άνοδο των τιμών σε καύσιμα και ενέργεια, εκφράζοντας την αντίθεσή τους στις πολιτικές των μέχρι τώρα κυβερνήσεων που οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση.
Επίσης έντονη κριτική έγινε στην περιφερειακή και δημοτική αρχή για την αδιαφορία που έχουν επιδείξει για τα προβλήματα του χωριού, υλοποιώντας την κεντρική κυβερνητική πολιτική σε τοπικό επίπεδο. Είναι ξεκάθαρο ότι η Τοπική Διοίκηση δεν έχει στον προσανατολισμό της την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών στον αντίποδα των δυνατοτήτων που τους δίνει η εποχή.
Μέσα από την εισηγητική ομιλία και την κουβέντα που ακολούθησε, αναδείχτηκε ότι η συμπόρευση με το ΚΚΕ αποτελεί αναγκαία προϋπόθεση για να δυναμώσει ο λαός τον αγώνα του για διεκδικήσεις με βάση τις πραγματικές του ανάγκες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *