Η Νομαρχιακή Επιτροπή Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ για το κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας

Μια επίσκεψη του πολιτικού κλιμάκιου της ΝΔ στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, στις εργατικές κατοικίες του Άγ. Ιωάννη και στο γεφύρι της Άφραςήταν αρκετή για να αυτοσυγχαρούν τα τοπικά και μη στελέχη τον εαυτό τους για το σημαντικό έργο που επιτελεί η κυβέρνηση της Ν.Δ. στο νησί!
Προφανώς δεν είδαν την τραγική υποστελέχωση του νοσοκομείου, ούτε την οριακή κατάσταση των κλινικών του.
Επισκέφτηκαν τις εργατικές κατοικίες που επί θητείας τους και με δική τους πολιτική ευθύνη το έργο καθυστέρησε αρκετά χρόνια-και το ενεργοποιήσαμε με πολλές δυσκολίες ξανά επί Σύριζα- με αποτέλεσμα να παρουσιάζονται αρκετά κατασκευαστικά προβλήματα που αναγκάζουν τους δικαιούχους να χώνουν βαθιά το χέρι στην τσέπη.
Επισκέφτηκαν το γεφύρι της Άφρας , την μόνη παρέμβαση που έχουν υλοποιήσει μέχρι σήμερα από την καταστροφική κακοκαιρία του «Μπάλλου». Έχουν αφήσει 9,5 μήνες τώρα στο έλεος τους την γέφυρα του Ποταμού, τη Μεσογγή, το Γαστούρι, το οδικό δίκτυο στο Πέραμα και στην Λευκίμμη.
Ήρθαν να εξαγγείλουν έργα που έχουν δρομολογηθεί με αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου του τότε ενιαίου Δήμου Κέρκυρας από το 2018, με δεσμευτικές χρηματοδοτήσεις και με εγκεκριμένους κωδικούς έργων.
Και για όλα τα υπόλοιπα εξαγγελθέντα έργα δεν μας είπαν από πού θα χρηματοδοτηθούν, πότε θα ξεκινήσουν οι μελέτες , πότε θα δημοπρατηθούν και σε ποιο έτος θα τα παραδώσουν.
Εξαγγελίες χωρίς δεσμεύσεις, ένα ΄΄άδειοπουκάμισο΄΄ στην προεκλογική επικοινωνιακή τακτική των εντυπώσεων .
Ένα μεγάλο ανεύθυνο προεκλογικό «ΘΑ» για τα πιο σοβαρά αναπτυξιακά έργα που χρειάζεται η Κέρκυρα. Χωρίς δημόσια διαβούλευση με τους αρμόδιους φορείς, χωρίς δημοκρατικό προγραμματισμό, χωρίς σχεδιασμό και χωρίς συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα και πλάνα για αυτές τις εξαγγελίες.
Και αλήθεια, τι ουσιαστικό μπορούσαμε να περιμένουμε για τα μεγάλα αναπτυξιακά θέματα της Κέρκυρας από ένα κομματικό κλιμάκιο που το αποτελούσαν ο Γραμματέας Οργανωτικού, ο Πρόεδρος της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. και ο Γ.Γ. Ιθαγένειας;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *