Ανδρέας Μέριανος: Είμαι μάχιμος στην πρώτη γραμμή της παράταξης ως απλός στρατιώτης

Δήλωση σχετικά με τους λόγους της παραίτησης του εδώ και αρκετό καιρό και γιατί αυτό κρατήθηκε μυστικό έκανε ο πρώην Αντιπρόεδρος της ΔΕΕΠ της Ν.Δ Κέρκυρας Αντρέας Μέριανος. Ακολουθεί η δήλωση:

“Η απόφαση μου να μην ανακοινωθεί ολο αυτό το διάστημα στα ΜΜΕ η παραίτηση μου από την ΔΕΕΠ Κέρκυρας αποτελεί ένδειξη σεβασμού στην υπηρεσία μου και στην κομματική οργάνωση που υπηρετώ από μικρό παιδί.

Στόχο είχα να διαφυλαξω το κύρος και την αξιοπιστία της παράταξης μας.

Δηλώνω οτι θα συνεχίσω να είμαι στρατιώτης της Νέας Δημοκρατιας και μένω πιστός στις ιδέες και τις αξίες του κόμματος μας.

Οι καταγγελίες που δέχθηκα από έτερο μέλος της ΔΕΕΠ στον εργασιακό μου χώρο και οι οποίες με εξωθησαν σε παραίτηση, αποτελούν δείγμα αντικομματικης συμπεριφοράς και υποκρυπτουν υστεροβουλια.

Η κομματική δικαιοσύνη ομως αποδόθηκε με τον πλέον ξεκάθαρο τροπο.

Θελω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου, τους φιλους μου και τους Νεοδημοκρατες για την στήριξη που έδειξαν στο πρόσωπο μου όλο αυτό το διάστημα.

Δηλώνω οτι θα δωσω το παρον στους προσεχείς αγωνες της παραταξης μας και παραμενω ενεργος και μάχιμος στην πρωτη γραμμη ως απλός στρατιώτης της παράταξης”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *