Ο Αλ.Αυλωνίτης για επίσκεψη κυβερνητικών και κομματικών στελεχών της ΝΔ στην Κέρκυρα : Αυτό είναι το «πλούσιο» έργο τους τα τρία τελευταία χρόνια στην Κέρκυρα. Και δεν ντρέπονται να πανηγυρίζουν!

Μικτό κλιμάκιο κυβερνητικών και κομματικών στελεχών επισκέφθηκε χθες την Κέρκυρα και περιόδευσε στα έργα που πραγματοποιήθηκαν, από το 2019 έως σήμερα στο νησί μας, δηλαδή στα εξής δύο: τις Εργατικές Κατοικίες στον Άγιο Ιωάννη και το γεφύρι της Άφρας.

Αυτό είναι το πλούσιο έργο της σημερινής κυβέρνησης και αυτό είναι το σπουδαίο επίτευγμα, για το οποίο θριαμβολογούν, τα προσκείμενα στην κυβέρνηση Μητσοτάκη τοπικά στελέχη. Ένα συγκρότημα εργατικών κατοικιών, το οποίο πάντως συνεχίζει να παρουσιάζει προβλήματα και η επισκευή ενός και μόνο γεφυριού, από όλες τις «πληγές» που άφησε πίσω της η κακοκαιρία που έπληξε την Κέρκυρα.

Κατά τα λοιπά στο «πλούσιο έργο» που παρουσιάζει η σημερινή κυβέρνηση και οι προσκείμενοι τοπικοί παράγοντες εντάσσονται υποσχέσεις για έργα που ΘΑ γίνουν, ενώ στο ζοφερό παρόν είμαστε καθημερινά αντιμέτωποι με προβλήματα που προκύπτουν από πράξεις και παραλείψεις της κυβέρνησης Μητσοτάκη, οι οποίες έχουν μετατρέψει την καθημερινότητα στην Κέρκυρα σε πραγματική κόλαση.

►Προβλήματα που άφησε πίσω του ο «Μπάλλος» και παρά τις υποσχέσεις δεν έχουν λυθεί 9 ολόκληρους μήνες μετά, στη γέφυρα του Ποταμού, στη Μεσογγή, στα Παχάτικα Γαστουρίου, στις οδικές αρτηρίες της Λευκίμμης και στο Πέραμα, στην Ε.Ο. Γύρου Αχιλλείου, στην Κυρά Χρυσικού και σε επιμέρους σημεία σε μεγάλο μέρος του νησιού. Αποζημιώσεις που δίνονται με το σταγονόμετρο στους δικαιούχους για τις καταστροφές στις οικίες και τις επιχειρήσεις τους.
►Έργα πολιτισμού που ξεκινούν και σταματούν χωρίς άλλη ενημέρωση (όπως το Μουσείο Γιαλλινά, η χρηματοδότηση για το οποίο πάντως είχε εξασφαλιστεί από τις προηγούμενες αυτοδιοικητικές αρχές).
►Δρόμοι καρμανιόλες και επιδεινούμενο πρόβλημα απουσίας χώρων στάθμευσης.
►Τραγική έλλειψη υδροδότησης σε πολλά χωριά και συχνές διακοπές και στην πόλη της Κέρκυρας, η οποία δεν έχει προηγούμενο και για την οποία θα ασχοληθούμε ξεχωριστά, αναδεικνύοντας το μείζον θέμα, μέσω του κοινοβουλευτικού ελέγχου
►Νοσοκομείο υπό διάλυση, υποστελεχωμένες δημόσιες δομές που αδυνατούν να εξυπηρετήσουν τους πολίτες, κλειστά υποκαταστήματα τραπεζών, σωρεία προσλήψεων χωρίς αξιοκρατικά κριτήρια με επίκληση την πανδημία και τις φυσικές καταστροφές, εργαζόμενοι στον τουρισμό σε συνεχείς κινητοποιήσεις, ράλι ακρίβειας στα καύσιμα, στην ενέργεια και στις τιμές των αγαθών πρώτης ανάγκης.

Αυτό είναι το «πλούσιο» έργο τους τα τρία τελευταία χρόνια στην Κέρκυρα. Και δεν ντρέπονται να πανηγυρίζουν!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *