Αντώνης Χαρίτος: “Ευχαριστώ τον Πρόεδρο της ΔΕΕΠ που μου έκανε την τιμή να με παύσει να εκπροσωπώ θεσμικά την ΔΕΕΠ”

Μόλις πριν από λίγο με ενημέρωσαν από την Γραμματεία Οργανωτικού της ΝΔ ότι με εισήγηση του Προέδρου της ΔΕΕΠ Κέρκυρας κ Σπύρου Παντελιου , προς την επιτροπή δεοντολογίας του κόμματος που εκεί τυγχάνει να βρίσκετε και ο κ ΚΡΑΤΣΑΣ….. με παύει όχι από μέλος αυτό δεν θα μπορούσε να το κάνει άλλωστε…… αλλά από το να εκπροσωπώ την ΔΕΕΠ θεσμικά γιατί άσκησα κριτική δημόσια εναντίων ενός άλλου στελέχους της ΝΔ και συγκεκριμένα της κ Περιφερειάρχη ΡΟΔΗ ΚΡΑΤΣΑ .
Θα τον παρακαλούσα να είχε πράξει το ίδιο όταν εδώ και περίπου δυο μήνες έχει έρθει στα χέρια του η παραίτηση του κ Αντιπροέδρου της ΔΕΕΠ Κέρκυρας και την κρατάει ως επτασφράγιστο μυστικό με παρέμβαση τρίτων, ενώ προφανώς ξέχασε να την στείλει στο αρμόδιο όργανο του κόμματος, καθώς ο κ Αντιπρόεδρος έχει τιμωρηθεί από το πειθαρχικό του όργανο και έχει παραπεμφθεί στην εισαγγελία του Ναυτοδικείου Ιωαννίνων .
Το ίδιο συμβαίνει και με τον κ ΚΡΑΤΣΑ , μάλλον ούτε αυτός έχει ακούσει η έχει δει κάτι ……..
Ευχαριστώ πάρα πολύ τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ Κέρκυρας που μου εκάνε αυτήν την τιμή επιβεβαιώνοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ότι τίμησα και συνεχίζω να τιμώ την ψήφο όλων αυτών των μελών που με εξέλεξαν, αλλά και αυτών που μετάνιωσαν για την επιλογή τους να τον εκλέξουν στην θέση αυτή του “προέδρου της ΔΕΕΠ Κέρκυρας” .
Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα έχουμε και άλλα έγραφα στην δημοσιότητα που ξεχάστηκαν στο συρτάρι του κ Παντελιου.
Συνεχίζω να είμαι μέλος της ΝΔ έως ότου μας παύσει όλους ο κ Παντελιος από το να τον εκπροσωπούμε το θεωρώ ύψιστο καθήκον μου πλέον……..!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *