ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, κ. Ανδρέας Σκούπουρας και τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά ενημερώνουν ότι η πληρωμή των επιδομάτων Ιουλίου  2022 πραγματοποιηθεί νωρίτερα και συγκεκριμένα θα ξεκινήσει από το απόγευμα της Παρασκευής 29 Ιουλίου 2022.

Θα καταβληθούν από τον Οργανισμό Προνοιακών Επιδομάτων (ΟΠΕΚΑ) στους δικαιούχους τα παρακάτω επιδόματα: Προνοιακά Αναπηρικά και Διατροφικά Επιδόματα, Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα (πρώην ΚΕΑ), Επίδομα Στέγασης, Γέννησης, Στεγαστικής Συνδρομής, Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανασφαλίστων Υπερηλίκων, για εγκεκριμένες αιτήσεις έως την 30ηΙουνίου.

Υπενθυμίζουμε ότι η καταβολή των επιδομάτων, παροχών, οικονομικών και εισοδηματικών ενισχύσεων του ΟΠΕΚΑ πραγματοποιείται την τελευταία εργάσιμη ημέρα έκαστου μήνα. Ωστόσο, επειδή φέτος η 31η Ιουλίου πέφτει Κυριακή, τα χρήματα των δικαιούχων θα μπουν νωρίτερα στους λογαριασμούς που έχουν δηλώσει. Φαίνεται ότι οι δικαιούχοι θα μπορούν να πάρουν τα χρήματα τους από τα ΑΤΜ των τραπεζών, από το απόγευμα της Παρασκευής 29 Ιουλίου. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα γραφεία του Δήμου μας:

• Κέντρο Κοινότητας Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας &Διαποντίων Νήσων
Στ.Δεσύλλα 6, Τηλ.2661045923
• Παράρτημα Ρομά
Λιβάδι Ρόπα, Δ.Ε.Παρελίων, Τηλ.2661033100

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *