Συναυλία- Αφιέρωμα στην θλιβερή επέτειο των 100 ετών από το χαμό της Σμύρνης και την Μικρασιατική καταστροφή του Αυγούστου του 1922

Στον πανέμορφο χώρο του περιστυλιου των ανακτόρων της Κάτω Πλατείας, η Μπαντινα της «Φιλαρμονικής Εταιρίας Μαντζαρος», υπό την διεύθυνση του αν. Αρχιμουσικού της ΦΕΜ κ. Σπυρου Ρουβα, πραγματοποίησε την ετήσια θερινή συναυλία της χθες το απόγευμα.

Η συναυλία ήταν ένα αφιέρωμα στην θλιβερή επέτειο των 100 ετών από το χαμό της Σμύρνης και την Μικρασιατική καταστροφή του Αυγούστου του 1922. Και οι ανατολίτικοι, υπέροχοι Σμυρνέϊκοι σκοποί, ταξίδεψαν το κοινό σε άλλες πολιτείες, πατρίδες και εποχές, υπό τον μοναδικό ήχο του λαούτου, του βιολιού και του Ούτι.

Το κοινό γέμισε για άλλη μια φορά το χώρο των Ανακτόρων και καταχειροκρότησε την Μπαντινα της ΦΕΜ και αισθανόμαστε την ανάγκη να το ευχαριστήσουμε θερμά που είναι πάντα δίπλα μας.

Επίσης ευχαριστούμε τα παιδιά που συμμετείχαν στο μουσικό σώμα της Μπαντινας, τον Μαέστρο τους κ. Σπύρο Ρουβα, τους σολίστες της βραδιάς και όλους όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση αυτής της υπεροχής συναυλίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *