Ο Πρύτανης του Ιονίου Πανεπιστημίου, καθηγητής Ανδρέας Φλώρος στο Προεδρείο της Συνόδου Πρυτάνεων.

 

Στη διάρκεια της επετειακής 100ης Συνόδου Πρυτάνεων που πραγματοποιήθηκε στα Χανιά της Κρήτης από 17 μέχρι και 20 Ιουλίου 2022, ο Πρύτανης του Ιονίου Πανεπιστημίου, Καθηγητής Ανδρέας Φλώρος, ορίστηκε μέλος του προεδρείου της Συνόδου Πρυτάνεων για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023.

Στο τριμελές προεδρείο επίσης ορίσθηκαν ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, Καθηγητής Παναγιώτης Καλδής και ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδόνιας, Καθηγητής Θεόδωρος Θεοδουλίδης.

Τα Πανεπιστήμια που εκπροσωπούνται μέσω των Πρυτάνεών τους στο προεδρείο θα αναλάβουν εκ περιτροπής την Προεδρία της Συνόδου των Πρυτάνεων ως εξής: το 1ο τετράμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2022-2023 την προεδρεία θα αναλάβει το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, το 2ο τετράμηνο το Ιόνιο Πανεπιστήμιοκαι το 3ο τετράμηνο το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας.

Σε σχετική δήλωσή του που αναρτήθηκε στα ΜΚΔ ο Πρύτανης του Ιονίου Πανεπιστημίου Καθηγητής Ανδρέας Φλώρος αναφέρει μεταξύ άλλων:

“Με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής και το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας  και ειδικότερα τους συναδέλφους Παναγιώτη Καλδή και Θεόδωρο Θεοδουλίδη αναλαμβάνουμε με ευθύνη και αισιοδοξία μεταξύ άλλων ένα ιδιαίτερο φορτίο, αυτό της υποβοήθησης της εφαρμογής της νέας νομοθεσίας για τα ΑΕΙ της χώρας. Η συνεργασία είναι σίγουρο ότι θα είναι ουσιαστική, με γνώμονα την ομαλή πορεία και την ακαδημαϊκή ανάπτυξη των τριτοβάθμιων ιδρυμάτων”.

To Ιόνιο Πανεπιστήμιο θα διοργανώσει τη Σύνοδο Πρυτάνεων του δεύτερου τετραμήνου περίπου την περίοδο του Πάσχα του 2023 στην Κέρκυρα.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *