Μάγεψε η 23η διεθνής συνάντηση χορευτικών συγκροτημάτων στις Σινιές

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κέρκυρας, Γεώργιος Μαχειμάρης και η Δημοτική Αρχή συγχαίρουν για την επιτυχημένη εκδήλωση “23η Διεθνή Συνάντηση Χορευτικών Συγκροτημάτων «ΣΙΝΙΕΣ 2022»” τον Μορφωτικό – Πολιτιστικό Σύλλογο Σινιών και τους συμμετέχοντες συλλόγους: Πολιτιστικός Σύλλογος Κασσιώπης, Πολιτιστικός Χορευτικός Όμιλος Κέρκυρας, Πολιτιστικός Σύλλογος Νυμφών, Ένωση Περιθειωτών “Φίλιππος Βλάχος”, Folk Dance Ensemble “MERANI”, Folk Dance Ensemble “KBD” και την Φιλαρμονική Εταιρεία Κέρκυρας.

Μια εκδήλωση με  άρτια οργάνωση,  τέλεια συνεργασία και κυρίως  άψογη και λεβέντικη παρουσίαση όλων των χορευτικών συγκροτημάτων. Απέδειξαν ότι μέσα από την συλλογικότητα και τη συνεργασία μπορούν  να διοργανωθούν   σημαντικά καλλιτεχνικά και πολιτιστικά δρώμενα για τον τόπο μας. Μέσα από το πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων αναδείχθηκε ο πολιτιστικός πλούτος της Ελλάδας, της Κέρκυρας, της Μικράς Ασίας, του Πόντου, της Γεωργίας και της Σερβίας και χάρισε μοναδικές στιγμές  σε όσους συμμετείχαν.

Ο Δήμος Βόρειας Κέρκυρας στηρίζει τις εκδηλώσεις που προάγουν τον πολιτισμό και ισχυροποιούν τους δεσμούς φιλίας μεταξύ των λαών. Οι πολιτιστικοί σύλλογοι αξίζουν πολλά συγχαρητήρια γιατί μέσα στα τόσα πολλά και αξιοζήλευτα που κάνουν, μεταλαμπαδεύουν την παράδοση και τον πολιτισμό μας και στις νεότερες γενιές και έτσι δημιουργούν μια “σκυταλοδρομία” πολιτιστικών δράσεων.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *