Φωτιά στην Πεντέλη: Όλες οι εξελίξεις.

Αρκετά είναι τα μέτωπα που καλείται να αντιμετωπίσει η Πυροσβεστική.

Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος, επιπυραγός Ιωάννης Αρτοποιός από το Εθνικό Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων και Διαχείρισης Κρίσεων στο Μαρούσι δίνεται έμφαση στα μέτωπα που είναι στην νοτιοδυτική πλευρά της πυρκαγιάς, στα όρια με την Αττική οδό, πλησίον των εγκαταστάσεων του ΟΑΣΑ και νοτιανατολικά, επίσης στα όρια με την Αττική οδό, πλησίον των εγκαταστάσεων της ΒΙΑΝΕΞ.

Χάρτη που αποτυπώνει την περίμετρο της φωτιάς στην Πεντέλη, καθώς και τα σημεία στα οποία υπάρχουν ενεργά μέτωπα, έδωσε στη δημοσιότητα η Πυροσβεστική, κατά τη διάρκεια ενημέρωσης από τον εκπρόσωπο Τύπου του Σώματος, Επιπυραγό Ιωάννη Αρτοποιό.

Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής, υπάρχουν διάσπαρτες εστίες σε όλη την κόκκινη περίμετρο που φαίνεται στον χάρτη, και ενεργά μέτωπα εκεί που φαίνονται οι έντονες κόκκινες γραμμές, στον Γέρακα, στην Ανθούσα, στην Παλλήνη και στη Διώνη, καθώς και εκατέρωθεν της Λεωφόρου Μαραθώνος.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, έμφαση δίνεται στην Νοτιοδυτική πλευρά της πυρκαγιάς, στα όρια με την Αττική οδό, πλησίον των εγκαταστάσεων του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αττικής, και νοτιανατολικά, επίσης στα όρια με την Αττική οδό, πλησίον των εγκαταστάσεων της ΒΙΑΝΕΞ. Ταυτόχρονα καταβάλλονται μεγάλες προσπάθειες για την προστασία όλου του αστικού ιστού που βρίσκεται εντός της περιμέτρου της πυρκαγιάς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *