To “4th Summer School on European Union Law, Corfu 2022” θα πραγματοποιηθεί στις 25 με 29 Ιουλίου.

Ευρωπαϊκό Δίκαιο των Επιχειρήσεων

Το Summer School διοργανώνεται κάθε χρόνο στην Κέρκυρα από την ELMAA, σε συνεργασία με το Ιόνιο Πανεπιστήμιο Κέρκυρας και τον Δικηγορικό Σύλλογο Κέρκυρας. Οι θεματικές του καλύπτουν το ευρύ φάσμα του ευρωπαϊκού δικαίου των επιχειρήσεων και αφορούν κυρίως το δίκαιο του ανταγωνισμού, το δίκαιο των κρατικών ενισχύσεων, το φορολογικό δίκαιο, το δίκαιο ενέργειας, το δίκαιο δημοσίων συμβάσεων, τη διαιτησία και ζητήματα δικονομικού δικαίου της Ε.Ε.

Οι διδάσκοντες είναι δικαστές των δικαστηρίων της Ε.Ε., υπάλληλοι των οργάνων της Ε.Ε., καθηγητές ευρωπαϊκών πανεπιστημίων, δικηγόροι και νέοι ερευνητές.

Στη φωτογραφία ως ομιλητής ο πρώην Πρόεδρος του Δικαστηρίου της Ε.Ε. Βασίλειος Σκουρής και αριστερά  ο Ομότιμος Καθηγητής της Νομικής Σχολής Αθηνών Βασίλειος Χριστιανός κατά την τελετή έναρξης του Summer School 2017.

Συμμετέχοντες

Σε κάθε Summer School συμμετέχουν 40 τελειόφοιτοι και μεταπτυχιακοί φοιτητές νομικής, ασκούμενοι και νέοι δικηγόροι, εκ των οποίων πολλά μέλη της ELMAA, καθώς και απόφοιτοι του Τμήματος Ξένων Γλωσσών Μετάφρασης και Διερμηνείας του Ιονίου Πανεπιστημίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *