Τελετή απονομής βεβαιώσεων επιτυχούς παρακολούθησης Εκπαιδευτικού Προγράμματος “Κρατούμενοι- Επικοινωνία στην καθημερινή ζωή

Πραγματοποιήθηκε στο Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας, την Πέμπτη 14 Ιουλίου 2022, η απονομή των βεβαιώσεων επιτυχούς παρακολούθησης του Εκπαιδευτικού Προγράμματος “Κρατούμενοι- Επικοινωνία στην καθημερινή ζωή (Α1)”. Οι δικαιούχοι, κρατούμενοι στις Φυλακές Κέρκυρας, είχαν την ευκαιρία να ολοκληρώσουν εκπαιδευτικό πρόγραμμα διάρκειας 125 ωρών, στο πλαίσιο της Πράξης “Κέντρα Δια Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.)- Νέα Φάση”, η οποία συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο), μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος “Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση”.

Η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων κα Μερόπη- Σπυριδούλα Υδραίου είχε τη χαρά να απονείμει τις βεβαιώσεις στους επιτυχόντες του προγράμματος, το οποίο υλοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του Δήμου, με την παρουσία της Εντεταλμένης Δημοτικής Συμβούλου για θέματα Παιδείας Μαρίας Ζερβού.
Στην απονομή παρέστησαν η Διευθύντρια των φυλακών Κέρκυρας κ. Σταύρου, η κ. Κατίνα Βλάχου Πρόεδρος του Συλλόγου φίλων Σχολείου Φυλακών Κέρκυρας, ο κ. Μάνος Ναθαναήλ Πρόεδρος του Συνδέσμου Παικτών Ζατρικίου Κέρκυρας, κ. Σουβλάκης Σταμάτης, υποδιευθυντής του καταστήματος κράτησης και ο κ. Μπάκας Βασίλης Αρχιφύλακας.

Σε διαδικασία ολοκλήρωσης βρίσκεται και το δεύτερο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα “Κρατούμενοι- Επικοινωνία στην καθημερινή ζωή (Α2)”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *