Σαν σήμερα σταμάτησε να χτυπά η καρδιά του “Πρίγκιπα” του ελληνικού τραγουδιού.

Η καρδιά του «πρίγκιπα του ελληνικού πενταγράμμου» σταμάτησε να χτυπά και το ελληνικό τραγούδι είναι  φτωχότερο. Ο Τόλης Βοσκόπουλος που λατρεύτηκε και οι επιτυχίες του τραγουδήθηκαν από τα χείλη όλων των Ελλήνων, σε ηλικία 81 ετών άφησε την τελευταία του πνοή. Ένας από τους τελευταίους μεγάλους θρύλους δεν είναι πια μαζί μας αφήνοντας όμως πίσω του καλλιτεχνικό έργο που δεν πεθαίνει ποτέ.

Για παραπάνω από 35 χρόνια όλες του οι εμφανίσεις ήταν sold-out με τον Τόλη Βοσκόπουλο να αποθεώνεται από το κοινό ερμηνεύοντας τραγούδια-επιτυχίες.

Τη δεκαετία του 1980 ο Τόλης Βοσκόπουλος θα καθιερωθεί ως “ο Πρίγκιπας του ελληνικού τραγουδιού” με φανατικούς θαυμαστές που έκαναν κάθε δίσκο του χρυσό και πλατινένιο.

Σε μια συγκινητική συναυλία στο Βεάκειο Δημοτικό Θέατρο τραγούδησε στον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί εκεί από νωρίς μιας και τα εισιτήρια είχαν εξαντληθεί. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς ο καλλιτέχνης βραβεύτηκε από τον τότε δήμαρχο Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκο για την προσφορά του στο ελληνικό τραγούδι. “Τον τόπο που γεννιέσαι και μεγαλώνεις τον κουβαλάς πάντα μέσα στην ψυχή σου, όπου κι αν βρεθείς. Μόνο συγκίνηση και βαθιά χαρά νιώθω που επιστρέφω στον Πειραιά, που αγαπώ και έχω τόσες αναμνήσεις” είχε δηλώσει ο Τόλης Βοσκόπουλος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *