Τοπική οργάνωση ΚΙΝΑΛ: Οι προσδοκίες του «power pass» έπεσαν στο κενό

Ο κ. Μητσοτάκης χωρίς συγκεκριμένο σχέδιο για την καταπολέμηση της ακρίβειας, στην προσπάθειά του να διασκευάσει τα κακώς κείμενα από το φιάσκο του «power pass» υποστήριξε ότι είμαστε σε πόλεμο, αναφερόμενος στις δημοσιονομικές αντοχές της χώρας.

Εν μέσω όμως πολέμου, αύξησε το αφορολόγητο στις γονικές παροχές, κατάργησε τον συμπληρωματικό φόρο ΕΝΦΙΑ ελαφρύνοντας με μόνιμο τρόπο έχοντες και κατέχοντες και ανέχεται την αισχροκέρδεια στην ενέργεια και τα καύσιμα.

Η κυβέρνηση της ΝΔ δίνει σφεντόνες στους πολίτες για να πολεμήσουν τις βόμβες του πληθωρισμού, του πέμπτου υψηλότερου στην ευρωζώνη. Το επικοινωνιακό τέχνασμα των 600 ευρώ καταρρέει. Οι πολίτες είναι απελπιστικά μόνοι στον πόλεμο που περιγράφει ο Πρωθυπουργός. Μόνο του όμως θα τον αφήσουν και αυτόν στις κάλπες, όποτε και αν στηθούν.

Ως ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, επιμένουμε στις προτάσεις μας για ελέγχους στην αγορά με ουσιαστική ενεργοποίηση της Επιτροπής Ανταγωνισμού, άμεση επιβολή πλαφόν στα τιμολόγια του ρεύματος και μείωση του ΦΠΑ σε τρόφιμα και καύσιμα για όσο διάστημα ο πληθωρισμός βρίσκεται εκτός ορίων.

 

Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ. / ΚΙΝ.ΑΛ. ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *