Αλέξανδρος Αυλωνίτης: Kυβερνητικό ψέμα στην περίπτωση του Power Pass.

Ένα νέο επεισόδιο κοροϊδίας του ελληνικού λαού μετά το Fuel Pass έλαβε χώρα με την απόδοση της ψευτο-επιδότησης για το ηλεκτρικό ρεύμα.

 

Λίγες ημέρες μόλις πριν συνεργάτες του Πρωθυπουργού έδιναν οδηγίες για την οικονομική ενίσχυση των 600 ευρώ ανά δικαιούχο, ωστόσο και αυτό το παράδειγμα της δήθεν πρόνοιας για τους πολίτες καταλήγει σε ένα πανελλήνιο κυβερνητικό φιάσκο.

 

Και δεν μπορεί να πρόκειται για κάτι άλλο, όταν 1,7 εκατ. νοικοκυριά ή το 40% όσων ισχυριζόταν η κυβέρνηση ότι θα στηρίξει, έμεινε εκτός επιδότησης, ενώ 2,5 εκατ. δικαιούχοι θα δεχθούν μια μεσοσταθμική επιδότηση των 17 ευρώ/μήνα. Κανονικός εμπαιγμός!

 

Θυμόμαστε όλοι πως ο πρωθυπουργός, τα κυβερνητικά στελέχη και τα φιλικά προς τη κυβέρνηση ΜΜΕ προπαγάνδιζαν την δήθεν βοήθεια των μέχρι 600 ευρώ (και επέμεναν στα 600 ευρώ χωρίς τη λέξη “μέχρι”). Χονδρή κοροϊδία!!!

 

Όταν ο λαός έχει πληρώσει υπερπολλαπλάσια την τιμή του ρεύματος, όταν έχει φτάσει οικονομικά στο χείλος του γκρεμού είναι τουλάχιστον ντροπιαστικό, αλλά και ευθεία προσβολή να του υπόσχεσαι ενίσχυση και να του δίνεις ψίχουλα κυριολεκτικά.

 

Το ψέμα και η κοροϊδία καλά κρατούν. Ως πότε όμως. Η αγανάκτηση του λαού έχει φτάσει σε σημείο χωρίς επιστροφή για τη ΝΔ.

 

Από τη μια η πλήρης εγκατάλειψη στην αισχροκέρδεια κι από την άλλη η διπλή, τριπλή, τετραπλή κ.ο.κ. εξαπάτηση των πολιτών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *