Τεντ Σαράντος: Ο βασιλιάς του Χόλιγουντ «έφαγε πόρτα» στο πατρικό του στη Σάμο

Στην Ελλάδα βρίσκεται ο μάνατζερ που θεωρείται πια ο ισχυρότερος άνθρωπος του Χόλιγουντ, ο συν-διευθύνων σύμβουλος του Netflix, Τεντ Σαράντος.

O Σαράντος είχε χθες συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος του παρουσίασε το όραμα της ελληνικής κυβέρνησης για τον οπτικοακουστικό τομέα. Επίσης, συμμετείχε σε εκδήλωση της  Endeavor Greece για την καινοτομία και την ελληνική επιχειρηματικότητα στο  Ωδείο Ηρώδου Αττικού.

ι Σαμιώτες να τον αναγνωρίσουν την επόμενη φορά που θα επισκεφθεί το νησί. Γιατί την πρώτη φορά που το έκανε, θέλοντας να ανακαλύψει τις ρίζες του, τα πράγματα δεν πήγαν όπως περίμενε. Τότε, ακολούθησε τις οδηγίες που του είχε δώσει ο πατέρας του: «Μπαίνεις μέσα στο λιμάνι, στρίβεις αριστερά, κοιτάζεις ψηλά στο λόφο. Υπάρχει ένα κίτρινο σπίτι με κατσίκες στην αυλή. Τα παιδιά μου ήταν ενθουσιασμένα που θα γνώριζαν την οικογένειά τους. Χτυπάμε την πόρτα, αλλά εκείνοι δεν μιλούν αγγλικά και εγώ δεν μιλάω ελληνικά. Έτσι προσπαθώ να τους εξηγήσω ποιος είμαι, όταν τελικά μας κλείνουν την πόρτα στα μούτρα»

Χρειάστηκε να επιστρέψει στο ξενοδοχείο και να ζητήσει από τον διευθυντή να του γράψει ένα γράμμα στα ελληνικά. «Τους το έδωσα, και πέντε λεπτά μετά τρώγαμε και πίναμε όλοι μαζί», έχει πει σε κάποια συνέντευξή του.

Πηγή: moneyreview

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *