O Πολιτιστικός Σύλλογος Σινιών διοργανώνει την 23η Διεθνή Συνάντηση Χορευτικών Συγκροτημάτων ΄΄ ΣΙΝΙΕΣ 2022 ΄΄

Tο Φεστιβάλ του Πολιτιστικού Συλλόγου Σινιών επανέρχεται μετά από 2 χρόνια απουσίας λόγω των προβλημάτων που προκάλεσε ο Κορωναίος σε παγκόσμιο επίπεδο. Ο Σύλλογος πιστός στο ραντεβού με την παράδοση διοργανώνει την 23η Διεθνή Συνάντηση Χορευτικών Συγκροτημάτων           ΄΄ ΣΙΝΙΕΣ 2022 ΄΄  , την Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022 στο Περιστύλιο των Ανακτόρων Γεωργίου και Μιχαήλ και το Σάββατο 16 Ιουλίου 2022 στην Ελαιουργεία Σινιών η ώρα έναρξης και των δυο ημερών είναι στις 21:00 και η είσοδος είναι ελεύθερη

Στην φετινή εκδήλωση συμμετέχουν :

  1. 1. Folk Dance Ensemble ΄΄ MERANI ΄΄  (ΓΕΩΡΓΙΑ)
  2. Folk Dance Ensemble “PKB KORPORACIJE”     (ΣΕΡΒΙΑ )
  3. Φιλαρμονική Εταιρεία Κέρκυρας
  4. Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Σινιών
  5. Πολιτιστικός Χορευτικός Όμιλος  Κέρκυρας
  6. Πολιτιστικός Σύλλογος Κασσιώπης
  7.  Πολιτιστικός Σύλλογος Νυμφών
  8. Ένωση Περιθιωτών ΄΄ Φίλιππος Βλάχος΄΄

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων  έχει ως εξής :

Παρασκευή 15/ 07 – εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δημαρχείο της Πόλης και συνάντηση με την Δήμαρχο από τις αποστολές των συγκροτημάτων για ανταλλαγή δώρων και καλωσόρισμα των καλεσμένων στην πόλη μας  , θα ακολουθήσει παρέλαση των συγκροτημάτων σε κεντρικούς δρόμους της πόλης με κατάληξη στο περιστύλιο των ανακτόρων για την έναρξη του Φεστιβάλ.

Σάββατο 16/07 – εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμαρχο Βόρειας Κέρκυρας από τα προσκεκλημένα συγκροτήματα  και ακολουθεί η  2 ημέρα  της συνάντησης στην Ελαιουργεία Σινιών .

Η εκδήλωση αυτή του Συλλόγου τελεί υπό την αιγίδα του CIOFF και έχει την στήριξη της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας , του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και του Επιμελητηρίου.

Θερμές ευχαριστίες για την στήριξή στους χορηγούς επικοινωνίας (Corfu Land , Corfu Chanel , Start T.V , ΕΡΤ Κέρκυρας, Κύμα FM , Καθημερινή Ενημέρωση, Η Κέρκυρα Σήμερα , My Kerkyra) ,  επίσης στις Κερκυραϊκές (τοπικές και μη) επιχειρήσεις για τις προσφορές τους και τις χορηγίες τους καθώς και στους ακούραστους εθελοντές του Συλλόγου.

 

Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στα 100 χρόνια μνήμης από την Μικρασιατική καταστροφή .  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *