Καταγγελία Ενιαίου Σωματείου Εργαζομένων ΓΝ Κέρκυρας

ΕΝΙΑΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ καταγγέλει:

Ενώ υπάρχουν δυσαναπλήρωτα κενά  σε όλες τις οργανικές θέσεις του Νοσοκομείου μας ο διοικητής  ως ο “ανώτατος άρχον” προβαίνει σε κινήσεις  αυταρχισμού και εκφοβισμού .

Απαξιώνοντας όλα  τα θεσμικά όργανα  όπως Διευθυντή Νοσηλευτικής Διεύθυνσης , τομεάρχεις , προϊσταμένους τμημάτων και κλινικών λαμβάνοντας άσκοπες αποφάσεις με κριτήρια  που δεν εξηγεί .

Συγκεκριμένα μετακινεί με δική του απόφαση  από τα Τακτικά  ιατρεία  νοσηλεύτρια και από την Παθολογική κλινική χωρίς  να έχει γίνει από  μέρους του σχετική αίτηση και χωρίς  να έχει γίνει εισήγηση από  την αρμόδια Νοσηλευτική διεύθυνση .

Μετά  από τις χρηματικές και πειθαρχικές ποινές, εξαντλητικά  χρηματικά πρόστιμα και καταλογισμούς ιατρικών μηχανημάτων χωρίς να προηγηθεί ΕΔΕ, τώρα  κάνει ένα ακόμη βήμα παρακάμπτοντας τις υπηρεσίες μετακινώντας εργαζόμενους σπέρνοντας αυταρχισμό και εκφοβισμό τη στιγμή που δεν αιτιολογεί την απόφασή του αυτή.

AΡΑΓΕ ΑΥΡΙΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΕΙΡΑ;

Κάτω από  ποιες εργασιακές  συνθήκες θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε εν όψη του νέου κύματος της πανδημίας ;

Καταγγέλλουμε τις απαράδεκτες και άσκοπες αποφάσεις -ενέργειες του διοικητή που σκοπό έχουν τον εκφοβισμό και τον αυταρχισμό.

Καλούμε τον διοικητή να σέβεται όλα τα θεσμικά όργανα , υπηρεσίες και εργαζόμενους .

Τον καλούμε να αποσύρει την άσκοπη απόφαση των δύο μετακινήσεων των Νοσηλευτριών.

Ως σωματείο θα προβούμε σε οποιαδήποτε αναγκαία και ίσως δυσάρεστη για μας τουλάχιστον, ενέργεια για την εργασιακή ειρήνη  και ασφάλεια όλων των μελών μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *