ΑΝΑΣΑ: Συγχαρητήρια στην Α.Ε. ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ για την παραμονή της στην Γ’ Εθνική

Η απόφαση του CAS που δημοσιεύτηκε τις προηγούμενες ημέρες δικαιώνει την Α.Ε. Λευκίμμης, που θα συνεχίσει να αγωνίζεται και στην νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2022/2023 στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Η ΑΝΑΣΑ εκφράζει την ικανοποίησή της για την εξέλιξη αυτή και συγχαίρει το ΔΣ της ΑΕΛ, τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους,ιδιαίτερα αυτούς της νότιας Κέρκυρας, που πέτυχαν τον στόχο της παραμονής παλεύοντας μέσα κι έξω από τα γήπεδα.

Η ΑΝΑΣΑ βρίσκεται διαχρονικά κοντά στην ΑΕΛ στηρίζοντας τις αθλητικές δραστηριότητες της περιοχής.

Αρχικά με την αναβάθμιση του αγωνιστικού χώρου με χρηματοδότηση από την ΠΙΝ/ΑΝΑΣΑ, εν συνεχεία με ενεργό συμμετοχή στις κινητοποιήσεις για την ακύρωση της άδικης απόφασης της ΕΠΟ, και τέλος με την ανάληψη της υποχρέωσης για την προώθηση αιτήματος χρηματοδότησης από την ΠΙΝ ως ελάχιστη οικονομική βοήθεια.

Το τελευταίο τούτο έγινε πράξη με την ομόφωνη απόφαση του ΔΣ του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης της ΠΙΝ να στηρίξει οικονομικά την ΑΕΛ μέσω της αγοράς 125 βιβλίων με τίτλο «ο γιατρός Νικόλαος Κονοφάος στο πολιορκημένο Μεσολόγγι 1825-1826» που έχουν παραχωρήσει ευγενικά στην ομάδα οι συγγραφείς του Τέλλος Πανδής και Χαράλαμπος Γαστεράτος.

Η ΑΝΑΣΑ εύχεται στην Α.Ε. Λευκίμμης καλή πορεία με προώθηση της αθλητικής ιδέας.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΡΧΩΝ
ΑΝΑΣΑ για τα Ιόνια Νησιά

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *