Σύσκεψη με τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης

Στο Μαράσλειο Δημαρχιακό Μέγαρο πραγματοποιήθηκε σύσκεψη μεταξύ της Δημάρχου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων κυρίας Υδραίου, του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης κυρίου Αγγελόπουλου και της Εντεταλμένης Συμβούλου Παιδείας κυρίας Ζερβού. Το γενικό πλαίσιο της συζήτησης αφορούσε στις υλικοτεχνικές υποδομές και στις προϋποθέσεις καλής και εύρυθμης λειτουργίας των σχολικών μονάδων, πρώτης και δεύτερης βαθμίδας εκπαίδευσης, για το νέο σχολικό έτος.
Ειδικότερα, συζητήθηκαν κτηριολογικά προβλήματα: η πορεία των εργασιών που αφορούν στην επισκευή και ενεργειακή αναβάθμιση των υφιστάμενων εγκαταστάσεων και οι εξελίξεις που σχετίζονται, αφενός, με την οικοδόμηση του πρωτοβάθμιου σχολικού κέντρου στο Κοντόκαλι, αφετέρου, τον σχεδιασμό πρωτοβάθμιου σχολικού κέντρου στην Αλεπού. Πρόκειται για εργασίες και έργα που έχουν ήδη ανακοινωθεί. Ακόμη, συζητήθηκαν τα ζητήματα της καθαριότητας και των καθαριστριών των σχολικών μονάδων, αλλά και των νέων μισθώσεων κτηρίων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.
Η σύσκεψη είχε τον χαρακτήρα ενημέρωσης αμφοτέρων των πλευρών και καλλιέργειας συνεργατικού πνεύματος για την ολοκλήρωση των στόχων που έχουν από κοινού τεθεί.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *