Προσαγωγές έξω από το σπίτι του πρωθυπουργού

Σύμφωνα με πληροφορίες, το απόγευμα της Πέμπτης έγινε μία συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το σπίτι του Κυριάκου Μητσοτάκη. Πρόκειται για υγειονομικούς υπαλλήλους που έχουν μπει σε αναστολή.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά τη διαμαρτυρία έξω από το σπίτι του πρωθυπουργού, έγιναν προσαγωγές -κάποιοι μιλούν για 30 άτομα- οι οποίοι οδηγήθηκαν στη ΓΑΔΑ.

Στο μεταξύ, ο Μιχάλης Γιαννάκος καταδικάζει τις διαμαρτυρίες έξω από το σπίτι του πρωθυπουργού!

Σύμφωνα με πληροφορίες, θεωρεί ότι οι οικογένειες πολιτικών, Υπουργών, εκπροσώπων Φορέων πρέπει να μένουν έξω από κάθε στοχοποίηση.

«Καταδικάζουμε τέτοιες πρωτοβουλίες που στοχοποιούν τις οικογένειες που δεν φταίνε σε τίποτα. Δεν μας εκφράζουν και συκοφαντούν τους 7.000 συναδέλφους που αφορά το μέτρο των αναστολών εργασίας. Συκοφαντούν συνολικά το υγειονομικό κίνημα που με αγωνιστικές κινητοποιήσεις στεκόμαστε στο πλευρό των συναδέλφων για άρση αυτού του άδικου μέτρου χωρίς κανένα υγειονομικό όφελος. Πολλές φορές διαδηλώσαμε δυναμικά έξω από τα Υπουργεία ποτέ όμως δεν διανοηθήκαμε να στοχοποιήσουμε οικογένειες υπουργών και πόσο μάλλον του ίδιου του πρωθυπουργού. Υπάρχουν τα κυβερνητικά κτίρια να διαδηλώνουμε για τα δίκαια αιτήματά μας. Συνεχίζουμε δυναμικά τους αγώνες ενάντια των άδικων αναστολών εργασίας την ώρα που έχουν αρθεί όλα τα περιοριστικά μέτρα».

Πηγή: newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *