Μετά την ένταξη στις άγονες Α’ Ζώνης στόχος η επαρκής στελέχωση του Νοσοκομείου, η αυτόνομη Υγειονομική Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και το Αιμοδυναμικό

Στη σύσκεψη που προκάλεσε ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου της Κέρκυρας, κ. Ρουμπάτης, με τους βουλευτές του νησιού, ο Βουλευτής Κέρκυρας του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κίνημα Αλλαγής, Δημήτρης Μπιάγκης, συμμετείχε στη συζήτηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η δομή και για τα νέα βήματα που θα πρέπει να ακολουθηθούν μετά και την ένταξη της Κέρκυρας στην Α’ Ζώνη Άγονων & Προβληματικών Περιοχών.
«Η θετική έκβαση με την τροπολογία των άγονων περιοχών για την Κέρκυρα κατέδειξε περίτρανα, πως όταν συντονισμένα και τεκμηριωμένα διεκδικούμε κάτι για τον τόπο μας έχουμε αποτέλεσμα», δήλωσε ο Βουλευτής και συνέχισε: «Νέος στόχος για όλους μας πρέπει να είναι η επαρκής στελέχωση του Νοσοκομείου και των δομών υγείας του νομού, η Αυτόνομη Υγειονομική Περιφέρεια για τα Ιόνια Νησιά, που αποτελεί καθολικό αίτημα των φορέων της περιοχής και προεκλογική δέσμευση του Πρωθυπουργού, αλλά και η δημιουργία Αιμοδυναμικού στο Γενικό Νοσοκομείο της Κέρκυρας».
Τέλος, ο Βουλευτής κατέδειξε την ανάγκη να αξιοποιήσουμε πλέον, με τα νέα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί (ένταξη της Κέρκυρας στην Α’ Ζώνη), και πέραν από τις προβλεπόμενες χρονοβόρες διαδικασίες των εξαγγελθέντων προσλήψεων από την ηγεσία του Υπουργείου, την άμεση επαναπροκήρυξη όλων των άγονων θέσεων της περιόδου που πέρασε που αφορούν τις δομές Υγείας του νομού μας. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η εν λόγω διαδικασία, είναι αρκετά πιο σύντομη και αναμένεται να αποδώσει πλέον τάχιστα καρπούς. Για τον λόγο αυτό, ο Βουλευτής δεσμεύτηκε να επικοινωνήσει άμεσα με τον Διοικητή της 6ης Υ.ΠΕ. προκειμένου να επιταχυνθούν οι διαδικασίες.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *